crema de corp

Crema de corp: care sunt beneficiile hidratării pielii?

Crema de corp: Care sunt beneficiile hidratării pielii?

Hidratarea pielii în mod regulat te poate ajuta să ai pielea limpede, netedă și fără riduri, precum și să previ multe probleme ale pielii, cum ar fi uscaciunea și acneea. Pielea ta este cel mai mare organ și ar trebui să-l menții sănătos în permanență!

Celulele pielii se regenerează la fiecare 27 de zile, dar pe măsură ce îmbătrânești, poți observa că acest proces nu este la fel de ușor pe cât era înainte. Acest lucru se datorează faptului că pielea este vulnerabilă față de elementele externe și de substanțele chimice dure care au efecte negative.crema de corp

Folosirea unui produs hidratant nu va înlocui doar umiditatea pe care pielea o pierde, dar va acționa și ca o barieră impermeabilă care adaugă un strat protector pielii, prevenind pierderea suplimentară a umidității.

De regulă, o crema hidratantă utilizată pentru îngrijirea pielii conține ingrediente diversificate precum acizii grași, antioxidanții, vitamine și minerale. Aceste creme sunt cunoscute pentru că atrag mai multă umiditate asupra pielii, menținând-o netedă și fermă la atingere.

Care sunt avantajele folosirii cremei pentru corp?

Beneficiile hidratării corpului de zi cu zi pot fi văzute și resimțite după doar o săptămână sau două de aplicare constantă a unei creme pentru corp. Unele dintre acestea includ:

1.Păstrarea aspectului tânăr: când pielea este hidratată și sănătoasă, are mai multă elasticitate, este mai fermă și are un aspect radiant.

2.Sporirea circulației: vasele de sânge adăpostite în stratul derm al pielii vor funcționa mai eficient dacă îți menții pielea sănătoasă. Mișcarea de masaj a aplicării cremei de corp în sine este de asemenea excelentă pentru circulația periferică.

3.Evitarea uscăciunii: hidratarea zilnică poate ajuta la prevenirea pielii uscate. Când pielea ta pierde prea multă umiditate, va deveni uscată și crăpata, ceea ce poate fi inconfortabil și uneori dureros. Unele  substanțe hidratante conțin, de asemenea, ingrediente suplimentare antiinflamatorii care calmează mâncărimea cauzată de pielea uscată.

4.Repararea pielii deteriorate: Antioxidanții din cremele de corp pot ajuta la repararea pielii afectate de razele UV ale soarelui și pot ajuta la prevenirea depigmentării, a apariției ridurilor și a inflamațiilor.

5.Reducerea acneei: Umiditatea pielii ajută la menținerea porilor deschisi, precum și la reducerea sebumului care se acumulează și se blochează prin aceștia. Chiar dacă acneea este un lucru comun în cazul tenului, și pielea corpului poate fi afectată. Uscăciunea și inflamația pielii pot duce la acne pe diverse zone ale corpului.

Avantajele hidratarii corpului sunt numeroase, dar totul se reduce la menținerea pielii bine hidratate, ceea ce te va ajuta să arăți și să te simți bine.

Există atât de multe produse de hidratare uimitoare pe piață în acestezile care se pot aplica ușor și rapid, astfel încât nu există nicio scuză pentru a nu le folosi. TIS Farmaceutic îți pune la dispoziție o gamă largă de produse pentru îngrijirea pielii, iar avantajul lor de bază este utilizarea ingredientelor naturale care vor facilita o piele hidratată și sănătoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.