cu catamaranul pe vidraru

Ieri am plecat cu piticii intr-o excursie. Am vizitat gradina zoologica din Pitesti, manastirea Curtea de Arges si, intr-un final, am ajuns la barajul Vidraru…….Am mai avut o tentativa anul trecut sa-l vizitam si a plouat de a rupt asa ca am renuntat si ne-am intors din drum 😀

Anul acesta a fost o experienta extraordinara pentru toti membrii familiei :).

Doamne, cate trepte sunt……uitasem! Apropo’, stiti ca tunelurile su fost sapate in 1961-1962 de detinuti?

Daria era in forma maxima si nu avea astampar, cum mai avea forta dupa ce facusem atatea vizite si fusesem in parcuri pana la ora aceea?!?!?? Andrei era cocotat la tati in brate si era mandru nevoie mare : „Sunt mare, nu sunt mic……vreau sa urc singur!” Bietul tati…..abia isi tragea rasuflarea :).

Cum ajungeam sus si ziceam:”ne odihnim un pic inainte sa mai urcam”, cum o vedeai pe Daria pe trepte si urca tot mai sus si mai sus. A fost frumos sa vezi locuri pe care le vedeam in copilarie in cadrul excursiilor organizate de scoala, dar de data asta sa fii alaturi de copiii tai. Am vazut bucuria de pe fetele lor sa se afle atat de sus, entuzismul de a vedea lucruri si noi si simteam cum imi bate inima tare-tare. Imi pare rau ca nu exista ghizi, dar pentru asta ar trebui sa se plateasca bilet de intrare :D. Ar fi indicat totusi sa se gaseasca o modalitate prin care sa se faca si un pic de …sa o numim „cultura”. Am intalnit greci, slovaci si nu stiau nimic despre acest loc, doar ca e un loc de bifat pe agenda 🙁 .

Tocmai cand credeam ca asta e tot, ne vom duce acasa……Daria, cu ochisorii ei vigilenti, constata ca pe lac sunt ambarcatiuni……”VREAU SI EU!!!!!!!!!!!”

Taica-su pe acelasi ton cu ea:DA!!!

Am descoperit un restaurant/hotel de unde se cobora la debarcader (drumul spre apa este extrem de bine amenajat si sunt terase din lemn pe structura de otel unde se poate manca) si asa am facut o excursie cu catamaranul pe lacul Vidraru. Trebuie sa faceti asta daca ajungeti acolo. Merita experienta! A fost prima data cand au mers piticii cu un catamaran si au fost in elementul lor :). Ceea ce m-a surprins, insa, a fost faptul ca se plateste la fel pentru adulti si copii, fara diferentiere. O sugestie ar fi sa existe si informatii despre istoria locului pe care turistii sa le afle in timpul plimbarii pe apa.

Nici vantul,nici valurile nu le-au venit de hac…..zambeau si erau fericiti……

Hotelul/restaurant avea si un loc de joaca asa ca cei mici s-au destins un pic cat timp am baut noi o cafea/ness frape :). Un lucru binevenit pentru copii. Se plictisesc repede si au nevoie si de ceva adecvat varstei 🙂

Despre Antoaneta 2266 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

1 comentariu publicat

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,643 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: