rochia potrivită

Cum alegi rochia potrivită pe care s-o porți la nuntă

Cum alegi rochia potrivită pe care s-o porți la nuntă

Atunci când căutați o rochie pentru nuntă nu trebuie să intrați în panică. În primul rând, trebuie să vedeți dacă există un cod vestimentar, apoi să faceți o mică cercetare în ceea ce privește aspectul acceptabil pentru acel nivel de formalitate sau ocazie. Este foarte probabil să aveți deja o rochie în dulapul vostru care să functioneze pentru majoritatea nunților.

Dacă nu există un cod vestimentar, aruncați o privire la ora la care are loc ceremonia. În mod  obișnuit, nunțile din timpul zile sunt mai puțin formale decât cele care au loc după ora 18:00. Căutați locația de din timp sau cereți ajutorul unui alt oaspete pentru a primi sfaturi.rochia potrivită

Nunțile care au loc în primăvară și vară sunt un moment minunat pentru a alege rochii în culori pastelate, cu printuri florale și aspecte mai jucăușe. Toamna și iarna puteți apela la rochia voastră neagră preferată, la tonuri metalice și chiar o haină de blană artificială.

Este timpul să renuntati la a vă mai întreba: “Ce ar trebui să port la această nuntă?”. Concentrați-vă pe găsirea unei rochii de pe maroko.ro care să vă facă să vă simtiți uimitoare!

1.Nunta informală pe timpul zilei

La o nuntă informală în timpul zilei sau dimineața înseamnă că puteți purta pantaloni scurți, fustă sau chiar pantaloni. Amintiți-vă că, indiferent cat de informală ar putea fi nunta, nu este cazul să apelați la blugi sau pantaloni scurți. Informal înseamnă, de asemenea, că nu trebuie să purtați tocuri înalte. O pereche de balerini sau sandale fără toc vor fi extrem de frumoase, asotate cu ținuta potrivită.

3.Nunta informală, de seară:

O nunta informală, de seară, sugerează o rochie, dar, de asemenea, vă permite o anumită flexibilitate, la fel ca la o nuntă informală în timpul zilei. Ați putea purta o rochie maxi romantică și balerini, sau o rochie neagră și pantofi cu un toc foarte mic.

4,Nunta semi-formala, pe timpul zilei:

Semi-formal este un termen dificil, dar nu trebuie să vă speriați de acest lucru. Pentru o astfel de nuntă, stilul semi-formal sugerează un tip mai scurt de rochie, cum ar fi rochiile de cocktail dar și o fusta cu aplicații, o bluză, ori o salopetă.

5.Nunta semi-formală, de seară:

O nunta semi-formală de seară este puțin mai elegantă decât o nuntă semi-formală din timpul zilei, dar puteți purta aceleași lucruri la ambele tipuri de nunți. O rochie de cocktail și tocuri vor fi ținuta perfectă. Nu uitați că și rochia neagră este o opțiune excelentă pentru o astfel de ocazie.

6.Black tie opțional:

Acesta poate fi un cod extrem de complicat pentru nunți! Retineți că “opțional” permite unele variații și flexibilitate. De obicei, înseamnă că poți purta fie o rochie de seară denumită și de cocktail și tocuri, fie o rochie formală mai lungă. Puteți opta chiar și pentru o rochie de lux midi, din dantela sau catifea sau o salopetă elegantă din crep sau satin.

7.Nunta black tie:

Aceste tipuri de nunți sunt cele mai drăguțe tipuri de ceremonii, o ocazie pentru a vă îmbracă în cea mai buna ținută pe care o aveți. Acest cod necesită o rochie formală sau îmbrăcăminte de cocktail cu tocuri și bijuterii frumoase. Accesorizați ținuta cu o geantă tip plic și cercei candelabru, cu perle sau chiar un colier.

8.Nunta White tie:

Acest tip de nuntă este chiar cea mai dragută dintre toate tipurile, nu este tipică pentru ceremoniile de nunta moderne, cu excepția cazului în care mirele sau mireasa fac parte dintr-o familie regală. Femeile vor dori să poarte o rochie lunga și cele mai frumoase bijuterii, poate chiar mănuși! De asemenea, acest cod vestimentar, implică un anumit nivel de tradiție și modestie, renunțându-se astfel la decolteuri adânci care pot scădea eleganța unei astfel de nunți.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.