Cum instalezi un buton de traducere pe blog ?

Eh,alta belea de-a mea a fost asta: cum sa instalez un buton de traducere cand platforma pe care o folosesc nu imi permite? Astazi am gasit solutia la indemana 😀 data de maranatta, dar pe care am plicat-o cum am considerat eu 😀

Am copiat pe calculator imaginea .gif cu butonul de traducere, am salvat-o in media de pe blog. Copiati linkul afisat in momentul in care salvati aceasta imagine. Intrati in widgets-imagine si scrieti linkul imaginii (adica cel unde apare propria voastra adresa).

In paralel, intrati pe  Google Traducere si scrieti numele blogului vostru in casuta de traduceri, selectati limba dorita, dati enter si aveti blogul tradus. Copiati acest link si inserati-l in linkul url de la widget-imagine si gata.

La dimensiuni, pastrati forma initiala 125×16 😉 a imaginii salvate pe calculator (e necesar sa scrieti aceste dimensiuni daca apare scris automat in casute cand instalati imaginea butonului pe blog).

Sper ca ati inteles ideea 😀

Despre Antoaneta 2264 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

7 comentarii publicate

    • nu e complicat, doar ca e mai simplu decat scria pe site-ul unde am gasit (trebuie sa stochezi imaginea pe un site specializat),erau mai multi pasi 😀

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,669 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: