îmbrăca copilul

Cum îți poți îmbrăca copilul cu buget redus

Cum îți poți îmbrăca copilul cu buget redus

Cred că fiecare părinte știe pe propria piele, că atunci când ai un copil bugetul personal are de suferit în fiecare an pe motiv că cel mic crește și hainele sau încălțămintea nu îi mai vin. Și ca să fie cheltuielile mai mici, nu rentează să dai sute de lei pe articole vestimentare care ajung uneori să nu fie purtate decât de 2-3 ori, după care trebuie să le dai altora, că nu-i mai vin.

Așa că ideal ar fi să găsești și să cumperi haine și încălțăminte la prețuri mici. Dar ele trebuie să fie, în același timp și de bună calitate. Nu poți să îi dai copilului chiar orice să poarte. Ori se strică repede ori poate să-i dăuneze sănătății.îmbrăca copilul

Eu nu ma feresc nici să-i cumpăr băiețelului meu haine second hand. Tot în ideea aceasta că unele haine ajung să nu fie purtate decât foarte puțin de alt copil. Eu am mai acceptat de la alte mămici prietene articole vestimentare folosite de copii lor. Cât a fost Cris mic mi-a prins foarte bine ajutorul lor care mi-a salvat bugetul anii de zile.

Acum, că a crescut și are 8 ani a trebuit să încep să îi cumpăr și eu unele lucruri pentru că, atunci când cresc copii strică mai mult încăltămintea, de exemplu.

Zilele trecute am descoperit un magazin online, Kidlet.ro care vinde articole vestimentare pentru copii de la branduri cunoscute și la prețuri mici. Unele sunt noi, altele sunt puțin folosite sau haine de firmă dar care s-au ”demodat”, care aparțin unor colecții din anii din urmă.

Am mai facut eu ceva comenzi de pe net dar nu am comandat niciodată încălțăminte. Eram reticentă să comand pantofi de pe internet, odată pentru că îmi place să-i ating, să „simt” calitatea pielii și încă o dată pentru că vreau să-i probez, pentru că nu de multe puține ori nu mi s-au potrivit mărimile.încălțăminte kikers

Această reticență era și mai pregnantă atunci când era vorba de a cumpăra pantofi pentru fiul meu. El este destul de mofturos când vine vorba despre mâncare și despre pantofi. La mâncare mulți copii sunt mofturoși, așa că aici mă înțelegeți.

Dar copiii mofturoși la pantofi sunt probabil mult mai puțini și de aceea am să vă explic: orice încalță în picioare trebuie foarte bine probat pentru că dacă nu îi vin perfect, refuză pantofii, ghetuțele sau încălțămintea sport.

Ori i se pare că ceva îl incomodează, ori chiar îl incomodează ceva, el nu pleacă dacă încălțămintea nu-i vine „ca turnată”. Așa că eram foarte circumspectă să-i comand ceva de încălțat de pe Kidlet.ro. În cele din urmă m-am hotărât totuși, pentru că am văzut că au o politică de retur care îți dă siguranța că poți schimba produsul de care nu ești 100% satisfăcut(ă).

În cazul pantofiorilor însă m-am liniștit pe dată când am aflat cum anume să aleg mărimea dorită. Mărimile sunt exprimate așa cum se exprimă orice mărime la pantofi, în niște numere, dar ca să fii absolut sigur(ă) de alegere nu ai decât să măsori efectiv talpa piciorului: o pui pe un carton, o trasezi cu creionul de jur împrejur, apoi măsori cu o riglă dimensiunile exacte în centimetri după care alegi mărimea corespunzătoare și gata, vei primi încălțămintea care-i vine copilului „ca turnată”.incaltaminte kidlet.ro

Eu am comandat pentru băiețelul meu nu una, ci două perechi de pantofi, din piele, de calitate excepțională, care erau la prețuri la care alții îți vând „mușama”. Tocmai de aceea am decis să profit de ocazie și i-am luat o pereche care-i vin perfect acum și o altă pereche cu un număr mai mare și care o să-i vină perfect și în toamnă. Copiii cresc repede și nici nu știi când hăinuțele sau pantofiorii le rămân mici.

Dar să revin la ce vă povesteam la început despre magazinul online Kidlet. Cum se explică prețurile excelente de pe Kidlet.ro? Pentru că este un magazin outlet. Mai văzusem prin orașe magazine de tip outlet și am fost curioasă să aflu ce înseamnă acest concept. În limba engleză outlet însemnă „debușeu”, ceea ce înseamnă că într-un magazin de acest tip se vând produse „de supraproducție”.

De exemplu o mare firmă a scos pe piață un produs, dar nu s-a vândut toată cantitatea fabricată și nici nu au speranța să o mai vândă celor „cu pretenții”, care caută doar ceea ce e la modă aici și acum. Un magazin outlet preia deci de prin depozite produsele absolut noi și de calitate excepțională, dar care au fost „la modă” anul trecut. De aceea le poate vinde la prețuri foarte bune, că le-au luat la prețuri foarte bune de pe unde le-au luat.

tricou kidlet.roNu mai sunt la modă acum? Sincer, cui îi pasă? Dintre oamenii normali mă refer. Unele modele sunt mereu la modă și apoi la noi moda oricum este un pic „în urmă” față de occident. Așa că un magazin de tip outlet este perfect ca să te îmbraci bine la prețuri decente. Iar ca să alegi hăinuțe frumoase pentru copii, este locul perfect unde o poți face.

De la Kidlet.ro însă mai poți cumpăra și hăinuțe second hand, aproape noi, bune și frumoase, la prețuri incredibile începând de la 2 lei… Nu e greșeală de tipar, chiar așa este 2 (doi) lei! Așa că dacă vrei să alegi, ai de unde alege, doar timp să ai, că sunt peste 70000 de produse, noi și second hand.

Încălțămintea pe care am comandat-o noi a ajuns foarte repede, bine ambalată și suntem foarte mulțumiți de calitatea ei. Cele 2 perechi de încalțăminte de la Kikers îi vin numai bine, exact așa cum am decis să îi aleg când i-am măsurat, deci da, se pot comanda și online încălțări care să fie ok pentru cei mici.

La fel și la tricou, am măsurat copilul și m-am ghidat după indicațiile de pe site. Al meu băiețel este mai micuț și mai slăbuț de felul lui și mereu am probleme la alesul hainelor. Sinceră să fiu am avut emoții și cu alegerea tricoului dar i se potrivește perfect, semn că măsurile din tabel sunt corecte. Tricoul este din bumbac 100%.

Am făcut și un mic unboxing pe care îl puteți vedea mai jos.

Iată cât de ușor și cât de simplu poți îmbrăca copilul cu buget redus. Ideea e să te interesezi de magazine de acest gen, cum este cel de pe Kidlet.ro și să comanzi de acolo încălțăminte și îmbrăcăminte pentru copii la prețuri mici.

Voi ați comandat vreodată articole vestimentare pentru copii de pe internet? Dar de pe Kidlet.ro?

Am și o supriză pentru voi! Va invit să vă înscrieți la CONCURS!
Detaliile și înscrierea AICI!

3 comentarii publicate

  1. outleturile sunt intotdeauna o alegere buna si pentru adulti si pentru copii. Pentru unii este singura sansa de a-si permite sa se imbraca cu haine asa-zise de firma. Ce daca sunt din colectii mai vechi? Importanta este calitatea materialelor si a lucraturii.

Tu ce parere ai?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: