îmbrăcăm vara imprimeu floral

Cum ne îmbrăcăm vara asta? Ce e la modă în acest sezon?

Cum ne îmbrăcăm vara asta? Ce e la modă în acest sezon?

În duminicile în care nu ajung prin mall (și sunt destule) ca să ”îmi clătesc ochii” cu ce se mai poartă, intru pe net, pe diferite site-uri străine pe care le știu și răsfoiesc diferite categorii. Nu doar de îmbrăcăminte sau încălțăminte, recunosc. Mă mai uit și la gadgeturi de bucătărie… nu mă pot abține.

Îmi spunea o prietenă că ea nu se duce prin magazinele fizice sau că nu răsfoiește oferta celor virtuale decât dacă are efectiv de cumpărat ceva.îmbrăcăm vara imprimeu floral

Eu nu sunt așa. Pur și simplu să răsfoiesc/trec în revistă oferta magazinelor, fie ele cele fizice, fie virtuale, mă relaxează. Așa mai aflu și eu ce se poartă la modă. Pentru că în rest doar la ce rețete să mai fac pentru blogul culinar îmi e gândul.

Multe dintre modelele văzute prin magazine sunt la modă dar nu mi se potrivesc, fie din cauza vârstei, fie din cauza fizicului. Trebuie să recunoaștem că majoritatea ofertelor magazinelor de îmbrăcăminte este orientată către clientele mai slabe sau mai tinerele.

Pe site-urile din afară însă, am descoperit foarte multe modele de îmbrăcăminte pentru mărimi mari așa că le vizitez des. Mai des chiar decât mai duc prin mall să admir oferta fizică. Măcar să le admir dacă nu cumpăr.

Așa am ajuns în weekendu-l trecut să răsfoiesc categoria de fuste de vară a magazinului online Zaful și așa mi-a venit ideea articolului de astăzi.

Am văzut foarte multe fuste de vară, de diferite lungimi. Și fuste mini și fuste cu lungime până la genunchi dar și cu lungime maxi.

Inevitabil a apărut întrebarea: ce aș alege eu să port din oferta lor dar și în general, vara? Mi s-au părut cam multe fuste scurte și sinceră să fiu nu aș purta genul acesta.

Am luat și un exemplu de pe site și îl puteți vedea în poza de mai jos. Adică acea fustă scurtă din material de blugi. Îmi place cum arată dar nu este genul meu și cred că este potrivită mai degrabă tinerelor fete.

fusta scurta

Nu zic că nu aș purta așa ceva, ba chiar mi-ar plăcea ”în teorie” dar nu și în practică.

Mai degrabă vara aș purta fuste de lungime până la genunchi sau mult mai lungi. Și le-aș asorta cu niște pantofi sport. Am văzut genul ăsta de ținută la cineva pe Instagram și mi-a plăcut mult cum îi stătea. Cred că m-ar prinde bine și pe mine.

Ca să înțelegeți la ce mă refer iată, ca exemplu fusta din poza de mai jos.

Am văzut și prin mall, când am fost ultima dată, că anul acesta se poartă foarte mult imprimeurile florale. Bluzițe, rochițe, fuste și chiar încălțăminte (din pânză) cu floricele.

fusta lunga cu flori

La prima vedere poate că modelul de mai sus (vezi mai multe aici) o să vă pară neatrăgător sau demodat dar vă asigur că nu este așa. Anul acesta pare-se că trebuie să purtăm puțin retro dacă vrem să fim și noi în trend.

O fustă înflorată, cu lungime peste genunchi, la care asortăm o încălțăminte ”sneakers” și o gentuță care se poartă la centură, ”waist bag” reprezintă un model de vestimentație la modă vara aceasta.

Așa că eu ”votez” pentru lungimea la fustă peste genunchi ca fiind preferata pe timpul verii. Vouă care variantă vă place? Ce știți că se poartă anul acesta? Vă plac aceste imprimeuri florale?

4 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.