Free image from pixabay

Guest post – Ghid practic: Cum poţi apela la tehnici de înfrumuseţare, păstrând un aspect NATURAL?

În prezent, tot mai multe doamne şi domnişoare optează pentru cele mai actuale tehnici de înfrumuseţare. Fie că este vorba despre gene şi unghii false sau proceduri mai complexe, precum injectarea buzelor cu acid hialuronic sau operaţiile de mărire a bustului, femeile sunt din ce în ce mai deschise spre astfel de opţiuni.

Dacă doreşti să apelezi şi tu la acest gen de servicii, însă îţi este teamă de rezultate, trebuie să ştii anumite reguli de baza, în funcţie de care să iei decizia finală. Citeşte, până la final, acest articol pentru a afla cum trebuie să procedezi!

Free image from pixabay

Iată câteva sfaturi UTILE, de care să ţii cont înainte să apelezi la tehnicile de înfrumuseţare!

Definirea buzelor cu acid hialuronic

Printre cele mai solicitate servicii se află mărirea şi conturarea buzelor, prin intermediul injecţiilor cu acid hialuronic. Doamnele îşi doresc să obţină o gură senzuală, precum celebra Angelina Jolie sau alte vedete de la Hollywood. Dacă şi pe tine te atrage această idee, trebuie să ştii că măsura este esenţială, când vorbim despre mărimea buzelor. Ţine cont de structura şi de proporţiile feței tale, pentru ca procedura să îţi ofere rezultatele dorite. În caz contrar, este posibil să te confrunţi cu un aspect artificial, deloc atrăgător! În plus, apelează numai la specialişti, intrând pe https://www.clinicadrmelnic.ro/acid-hialuronic-buze/, unde poţi beneficia de servicii de calitate. Experienţa medicilor esteticieni este extrem de importantă!

Unghiile false

Dacă unghiile tale au un aspect neplăcut, sunt deteriorate sau şi-au pierdut rezistenţa, este posibil să te atragă ideea unei manichiuri false. În acest sens, există o mulţime de variante, de la ojă semipermanentă, până la tipsuri şi construcţii cu gel. Deşi pare o procedură simplă, trebuie să ştii că alegerea formei unghiilor false este extrem de importantă. Optează pentru un aspect cât mai natural, forma migdalată sau ovală reprezentând alegerile perfecte. Evită cu orice preţ unghiile extrem de ascuţite şi lungi, căci acestea vor capăta un aspect artificial, pe care nu ţi-l doreşti. De asemenea, alege nuanţe elegante, clasice şi nu exagera cu aplicaţiile şi modelele!

Genele false

Genele unei femei, deşi o parte minusculă în comparaţie cu altele, pot contribui enorm la aspectul acesteia. Ochii pot exprima orice emoţie, iar o pereche de gene lungi pot fi incredibil de sexy, adăugând intensitate privirii. De aceea, multe doamne aleg genele false, pentru un plus de volum. În cazul în care doreşti să apelezi la acest truc, ţine cont de faptul că genele trebuie să păstreze proporţiile feței şi să se integreze perfect în fizionomia ta. Nişte gene prea lungi sau prea dese pot părea extrem de artificiale, aşa că alege, mai degrabă, genele fir cu fir, care respectă o linie naturală!

Augmentarea bustului

Un bust generos poate fi extrem de sexy, conturat de hainele potrivite. Cu toate acestea, linia dintre senzualitate şi vulgaritate este extrem de fină, astfel că trebuie să ai grijă! Atunci când alegi să apelezi la implanturile mamare, trebuie să acorzi timp îndelungat şi atenţie sporită, înainte de intervenţia propriu-zisă. Colaborează cu un medic specialist şi alege o formă şi o mărime potrivită pentru formele corpului tău, fără să exagerezi cu noile dimensiuni.

Aşadar, dacă îţi doreşti să apelezi la tehnicile de înfrumuseţare actuale, poţi face acest lucru, fără temeri! Poţi păstra un aspect natural, în timp ce îţi conturezi trăsăturile şi îţi pui în evidenţă frumuseţea!

Despre Antoaneta 589 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

4 comentarii publicate

  1. Chiar si daca as avea doua “bube”, in loc de sani, si tot nu as apela la operatie de augmentare de bust. Nu neaparat de operatie in sine mi-e teama, ci de consecinte. Bravo celor care au incercat si sunt mandre de ce au obtinut.
    In rest, celorlalte proceduri nu zic nu. Se poate sa aiba locul lor.

  2. Nu cred ca as putea vreo data la asemenea mijloace de infrumusetare. In primul rand nu am bani si in al doilea rand simt ca e mai bine sa fiu eu asa cum sunt.

Tu ce parere ai?

%d blogeri au apreciat: