Cum poți șterge sute de “prieteni” de pe pagina ta de facebook?

Cum poți șterge sute de “prieteni” de pe pagina ta de facebook?

Zilele trecute am decis că este momentul să fac niște schimbări începând cu accesul la internet și terminând cu alte aspecte personale. Totul a pornit din momentul în care am realizat că lista de “prieteni’ de pe facebook data de pe vremea primului blog și că mulți oameni nici nu mai știau despre ce este vorba, dar rămăseseră “prinși” pe listă. La fel, nici eu nu îi cunoșteam pe toți, lucru de altfel imposibil pentru că erau peste 4600 de persoane pe listă.

(free image from public domain pictures)

Metoda 1 – picătura chinezească

Intri frumos pe lista de prieteni și alegi pe fiecare în parte. Greu? Lung? Da…îți trebuie nu doar răbdare, ci și timp mult la dispoziție în cazul în care ai aproape de 5000 de oameni pe lista așa cum aveam eu.

Metoda 2 – extensie google chrome

La o simplă căutare pe net, soluția a venit rapid. Am deschis Google Chrome și am instalat extensia Ninja Friend Remover. Nu vă dau link pentru că o puteti găsi și singuri cu ajutorul lui nenea google.

1.Deschideți Google Chrome

2.Instalati extensia Ninja Friend Remover

3.Deschideți extensia

4. Selectați “prietenii” pe care vreți să îi ștergeți. Puteți alege “select all” și apoi să deselectați pe cei care doriți să rămână pe lista voastră.

Nu durează mult până sunt șterse acele persoane. Maxim 5 minute.

5.Intrați în contul vostru fb și admirați-vă munca. Brusc observați că sunt și conturi fără imagini. Ok! Acea extensie nu v-a arătat și conturile care au fost șterse. Cum? Nu știați că, dacă cineva își șterge contul fb, el rămâne în continuare pe lista voastră de “prieteni”? Acum veți descoperi câte conturi șterse erau pe lista voastră. La mine erau peste 100. La voi?

6. Ștergeți extensia pentru că nu are rost să vă rămână pe calculator și să vă poată urmări acțiunile 😀

 

Încă nu am găsit o modalitate rapidă de a ieși din grupurile fb. La un calcul rapid, cred ca am ajuns în circa 1000 de grupuri în acești ani de când am cont pe fb și știu sigur că nu am cerut eu acces în toate, poate în 150 de grupuri cu exagerare, dar nu 1000. Dacă are cineva o soluție rapidă, este binevenit să mă lămurească. Rămân datoare :*

Despre Antoaneta 583 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

10 comentarii publicate

    • Eu aveam mult prea multi care nici macar nu mai erau interesati de postari. Nici nu cred ca primeau notificari de la fb cand postam din cauza algoritmului in schimbare, creat de it-istii lui Zuchi.

  1. Cand gasesti solutia pentru grupuri sa ne scrii. Pe mine m-au bagat in tot felul de grupuri fara a-mi cere permisiunea.

  2. yeyyy, foarte tare. De asta chiar nu stiam si cred ca trec la treaba chiar azi ca am cam multi prieteni despre care nu stiu nimic. Nu m-as fi gandit ca exista o solutie atat de rapida de a scapa de ei!!!

    • Eu am preferat sa sterg din motivele despre care am tot vorbit. Oricum pe pagina blogului apar toate informatiile necesare celor interesati. Pe pagina personala apar si lucruri despre copii, despre noi asa ca e mai bine sa fie un pic…separate.

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. De ce am șters oameni din listă? Ce listă? Citește!

Tu ce parere ai?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: