Cum protejam planeta noastra?

La initiativa blogului 10 little lucky, va invit sa participati la activitati ecologice cu caracter educativ pentru scolari si prescolari, dr si pentru adulti 😉

Noi participam cu mai multe activitati la colectia gazduita de little lucky, precum vizite prin tara, crafturi cu materiale reciclate…..voi cu ce participati???

***

**

„Din 1970, se sarbatoreste in fiecare an in data de 22 aprilie Ziua Pamantului. Fara a fi neaparat un ecologist inversunat, cred ca orice om caruia ii pasa de planeta albastra, poate demonstra aceasta intr-un fel sau altul.
De aceea va invit sa participati la o noua colectie de linkuri pe care o deschid astazi, numita iubim planeta albastra!, cu orice postare care are legatura cu acest subiect: o actiune in natura, o activitate sau un craft cu/din materiale reciclabile, o carte ori o poveste cu aceasta tema, o metoda de reciclare s.a.m.d.Dati-ne idei cum sa fim niste oameni mai buni si mai atenti cu planeta noastra si cu resursele ei epuizabile, de care, totusi, ne folosim fara sa ne gandim la consecinte.Reamintesc pasii:
apasa butonul Add your link.
la URL scrie linkul postarii tale.
la Name scrie titlul postarii sau o scurta descriere [4-5 cuvinte].
la Email scrie adresa ta de mail.
De data aceasta va fi o colectie numai de linkuri, fara fotografii. linkurile vor aparea concomitent pe toate blogurile care gazduiesc aceasta colectie. colectia se va inchide automat in data de 30 aprilie 2012.
Daca cineva este interesat sa gazduiasca aceasta colectie de linkuri, poate sa acceseze codul potrivit blogului sau apasand pe linkul de sub colectie [get the InLinkz code].

Multumesc pentru participare.:)

In cazul in care nu aveti blog, va invit sa imi trimiteti un mail la antoaneta_smaranda@yahoo.com unde sa descrieti activitatile desfasurate,insotite eventual de poze, si voi publica articolele la mine pe blog cu numele voastre ;), de asemenea, le voi insera in colectia dedicata Planetei Albastre 🙂

Despre Antoaneta 2264 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

3 comentarii publicate

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. iubim planeta albastra « Caiet pentru casa mea
  2. Despre sistemul solar si nu numai « pitici dar voinici

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,666 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: