Cum să cumperi cărți electronice de pe amazon? Simplu și rapid

 

Cum să cumperi cărți electronice de pe amazon? Simplu și rapid

Pentru că sunt mulți oameni care citesc în format kindle, există posibilitatea de a dărui cuiva o carte (o serie). Nu este greu deloc. Eu așa am procedat zilele trecute când a fost ziua de naștere a unei prietene, mare amatoare de cărți în engleză.

(free image from pexels)

1.Creați-vă cont pe amazon dacă nu aveți deja (dar…dacă aveți deja kindle, sigur aveți și cont)

2.Introduceți datele voastre corecte: adresa și datele cardului vostru bancar

3.Alegeți cartea ori cărțile pe care doriți să le cumpărați

4. Pe pagina unde este prezentarea acelei cărți, aveți posibilitatea de a cumpăra cu un click

 

ori de a dărui cartea

 

5.Dacă alegeți să cumpărați cartea puteți cere să vă fie trimisă pe kindle (când l-ați cumpărat a fost nevoie să îl activați, să îl conectați la contul amazon), pe kindle cloud reader, pe telefon (există aplicație kindle pentru telefon – o găsiți in Magazin) ori pe mail.

6.Dacă alegeți să dăruiți cartea, va trebui să completați adresa de mail a persoanei respective, într-un formular standard. Nu este obligatoriu nici ca acea persoană să aibă cont pe amazon, nici să îi cunoașteți adresa/id-ul de pe amazon.

7. Eu nu am reușit că programez când să ajungă cărțile la prietena mea. Am încercat în fel și chip, dar nu m-au lăsat. Nu am idee dacă problema e că așa este politica pentru România (sunt multe firme care au luat țeapă de la români și suntem limitați în a cumpăra ceva din acest motiv) ori era o eroare la acea comandă (deși am încercat la fiecare volum în parte!)

8. Cărțile cumpărate (pentru voi sau pentru prieteni) ajung instant pe dispozitive ori pe mail, iar prețul este retras în aceeași clipă din contul vostru. Deci da, cu un simplu click chiar se poate cumpăra rapid ceva.

Recomandări

Despre lectura clasică ori alternativă am scris mai demult. Dacă vă interesează, dați click aici.

Despre cum să citiți gratuit, legal de pe amazon, am scris aici.

Despre Antoaneta 583 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

6 comentarii publicate

  1. eu nu ma omor dupa cartile in format electronic, desi uneori simt lipsa unui ebook reader. nu stiu, poate la un moment dat voi cumpara si asa ceva, din unele puncte de vedere pare mai practic

    • Mie una asa mi se pare. Pot descarca multe carti de pe kindle cloud reader cand am conexiune la net si sa citesc ce am chef in momentul respectiv. Cand plecam in concediu, incarc cel putin 100 de carti pentru ca mereu am alte idei despre ce am chef sa citesc, uneori vreau o carte distopica, alteori ceva usurel (desi asta se intampla mai rar)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.