decodepot

Cum să-ți amenajezi casa și curtea pentru a te simți cât mai bine în ambele spații

Cum să-ți amenajezi casa și curtea pentru a te simți cât mai bine în ambele spații

De ce atunci când ne relaxăm, spre exemplu, într-o pădure, unde se aude doar cântecul păsărilor și al izvoarelor, ne simțim mai bine decât în orice alt loc? Pentru că suntem conectați cu natura, cu animalele și mereu avem o voce interioară căutând mereu să ne întoarcă la origini.

Tehnologizarea ne-a acaparat fiecare colțișor al vieții, deci rareori putem spunem că suntem pe deplin relaxați, într-o stare de zen, atât fizic, cât și mental. De aceea, DecoDepot îți propune câteva idei de amenajare a locuinței și curții dacă ai una, pentru a te simți cât mai în largul tău în fiecare mediu.decodepot

Mergi pe Feng Shui!

Pentru a realiza un ambient cât mai plăcut, relaxant și armonios, paleta cromatică folosită trebuie să fie formată din nuanțe calde, deschise, pasteluri. Dacă ești fan al stilului clasic și preferi piesele de mobilier din lemn, o masă rotundă cu picior central XY pentru living de la DecoDepot e alegerea perfectă.

Este fabricată în România, confecționată din lemn masiv de brad, asigurând o rezistență și utilizare de lungă durată. Pentru și mai multă durabilitate și rezistență la umiditate se poate opta și pentru lemnul de stejar. Finisajul antichizat al acesteia este în două culori, însă poate fi ales în funcție de preferințe. Chiar și dimensiunea poate fi personalizată.

În Feng Shui se mai încadrează și nuanțele vibrante precum verdele și albastrul, ce îți vor aduce vitalitate, calm și vor avea un efect revigorant asupra psihicului tău. Dacă optezi pentru a adăuga un strop de culoare în zona de dining, îți recomandăm să alegi scaunul Chic de la DecoDepot. Acest scaun are un design modern, picioarele sunt cromate, iar tapițeria verde din catifea va completa perfect o masă într-o nuanță neutră. Nu uita și de plantele verzi adăugate decorului, ce vor întregi aspectul total.

Iar fiindcă galbenul este culoarea anului 2021, poți adăuga în decor câteva obiecte decorative sau de mobilier de la DecoDepot în această nuanță ce inspiră pozitivitate și optimism. Un fotoliu confortabil Galaxy galben muștar așezat în zona ta de relaxare din living, în care să citești cărțile favorite, este ideal.

Acesta va deveni vedeta principală, nuanța sa captând ochii tuturor care intră în încăpere. Are un design modern, picioarele sunt din lemn, iar tapițeria din catifea, un obiect cu adevărat elegant. Vezi si alte decoratiuni pe Decodepot.ro precum și piese de mobilier pentru casă.

Și grădina ta merită decorată

Desigur, natura este frumoasă și așa, dar câteva obiecte de decor în grădină, în special dacă îți petreci des timpul acolo relaxându-te, îți vor oferi un plus de confort și chiar vor accentua frumusețea din jur. Felinarele sunt un bun start, în special dacă vrei să admiri stelele noaptea într-o lumină delicată.

Ghivecele tale din plastic nici nu sunt estetice – umbrind parcă din frumusețea florilor – nici ecologice. Deci mai bine optezi pentru cele din piatră sau ceramică, antichizate sau cu modele deosebite, iar schimbarea va fi una de efect, cu siguranță.

Dacă ai nevoie de inspiratie pentru decoratiunile de gradina, îți recomandăm să accesezi site-ul oficial decodepot.ro și vei afla acolo sfaturi utile pe care să le pui în practică și poți comanda tot de acolo tot ce-ți dorești pentru realizarea decorului perfect în fiecare element.

Contact: 0771 079 952

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.