aniversare în ianuarie

Cum te îmbraci pentru o aniversare în ianuarie

Au trecut și sărbătorile de iarnă cu tot fastul petrecerilor care s-au ținut lanț de la Crăciun și până zilele trecute, la Sfantul Ioan. De acum ar trebui să intrăm într-o rutină plictisitoare (poate) până la următoarele evenimente care să ne scoată din „amorțeală”. Sau până când mai „inventăm” noi niște evenimente care să ne scoată din „amorțeală”, cum ar fi aniversările membrilor familiei, noi prilejuri de petrecere.

Cu alte cuvinte mai stăm liniștiți pe la casele noastre măcar o lună cât să ne revenim și s-o luăm de la capat pentru că februarie aduce cu el sărbătoarea dragostei, martie vine cu mărțișorul și serbarea femeilor din toată lumea, apoi ne pregătim pentru masa festivă de Paști. Dar mai este până atunci…aniversare în ianuarie

Așa cum vă spuneam mai sus, până la zilele acestea festive comune, unii dintre noi mai au alte evenimente în familie la care trebuie să participe. Și mă gândesc aici la zilele de naștere a celor născuți în prima lună a anului, printre care mă număr și eu.

Și de la aceste gânduri mi-a venit ideea subiectului de articol de astăzi: cum te îmbraci la o zi de naștere în ianuarie. Iar gândul meu fuge nu neapărat la o zi de naștere petrecută cu mare fast la cine știe ce restaurant de fițe ci la una mai modestă.

Cum o parte dintre noi și nu puțini la număr, din câte am văzut la știri, au petrecut chiar și noaptea dintre ani acasă, mă gândesc că și o zi de naștere poate foarte bine să fie serbată acasă, cu prietenii și rudele apropiate. La fel cum ar mai putea fi serbată și printr-o deplasare la munte.pulover roz pudrat

Să pleci cu gașca ta la munte chiar în perioada în care îți serbezi ziua mi se pare minunat. Sau nu neaparat cu gașca. Poți evada la munte chiar și special pentru asta, doar cu cel drag ție și poți petrece câteva clipe minunate și de neuitat într-un peisaj mirific.

Bun, dar cum ai putea să te îmbraci în cazul acesta? Eu zic ca tot cumva comod, cu o ținută care să-ți ofere confort termic în primul rând.

Una dintre alegeri ar fi să porți peste o pereche de blugi, un pulover elegant și călduros în același timp. La această ținută mai adaugi și niște ghete negre din pielea întoarsă, cu toc jos, comode și călduroase și cred că ai ținuta perfectă. Sau cel puțin așa mi se pare mie, care nu sunt mare iubitoare de frig. Iarna îmi place să stau la căldură, îmbrăcată în haine comode și călduroase.

ghete negre

Însă, dacă nu ești așa de friguroasă și îți place să porți rochii, am și pentru acest caz o sugestie. La aceleași ghete negre poți purta o rochie tricotată cu guler înalt, cum e cea din imaginea de mai jos și sunt sigură că ți-ar plăcea și că ar fi potrivită pentru așa o ocazie, o aniversare, iarna, la o cabană sau un hotel de la munte.

Dar chiar și dacă ești invitată acasă la sărbătorit sau chiar dacă ești tu însăți sărbătorita, poți să te îmbraci elegant purtând această superbă rochie muștar care mie mi-a plăcut foarte mult.

rochie mustar

Sugestiile mele sunt o „picătură în ocean” pentru că fiecare își poate imagina cum dorește o ținută frumoasă, dar mai ales în care să se simtă bine. Și evident că aceste sugestii le-am făcut pornind de la gusturile mele. Tu poți să te gândești la ceva mai elegant pentru o astfel de ocazie.

Aș fi curioasa ce părere ai despre alegerile mele? Le-ai purta la pentru a merge la o aniversare în ianuarie?

 

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.