cumpărături cu gândul la începerea școlii

Cumpărături de la Publishing Office cu gândul la începerea școlii

Cumpărături de la Publishing Office cu gândul la începerea școlii

Chiar dacă pandemia asta ne-a cam dat viața peste cap, mergem înainte și ne adaptăm situației pentru că nu avem încotro. Așa că, deși încă nu se știe cum va fi noul an școlar, eu am început deja să mă gândesc cu optimism că scoala va începe și copiii noștri vor merge totuși la scoală.

Se ia în considerare desfășurarea cursurile într-o manieră mixtă, o parte din copii să meargă la școală, alta să stea acasă și să facă învațământ online. Practic nu prea am înțeles cum se poate face asta dar cert e că eu am început să mă gândesc, ca și părinte, la ce i-ar trebui copilului meu pentru noul an de învățământ.

cumpărături cu gândul la scoala

Așa că, nu am așteptat să vine sfârșitul lui august când de obicei făceam cumpărăturile pentru noul am școlar ci am făcut acum o comandă online de la Publishing Office un magazin online de papetărie, articole de birou și articole școlare despre care am aflat de la o prietenă.

Răsfoind oferta lor în căutarea de rechizite am descoperit, în afară de articole din hârtie, blocuri de desen, ghiozdane, caiete sau  instrumente de scris, markere permanente sau markere tablă, o mulțime de alte produse folositoare pentru casă sau afacerea mea, cum ar fi de exemplu bibliorafturi dar și etichete biblioraft , separatoare, cutii de arhivare, ștampile , consumabile IT,  și chiar mobilier sau produse pentru curățenie.

Site-ul este foarte ușor de răsfoit deoarece produsele sunt bine organizate în categorii și mai apoi, în subcategorii. De exemplu, la categoria de rechizite găsiți foarte ușor ghiozdane organizate și în funcție de producător, adică de colecția din care fac parte. Mie mi-au plăcut tare multe niște ghiozdanele de acolo chiar și pentru mine drept să zic, nu neaparat pentru mers la școală.

Însă nu i-am comandat lui Cris ghiozdan. Are deocamdata unul și apoi, cu pandemia asta, cum nu se știe încă ce va fi, am preferat să investesc deocamdată doar în rechizite așa că am luat mai multe caiete de română și matematică, o ascuțitoare, un stilou, un creion metalic, adică un minim necesar și util.

Și, cum erau atât de multe produse folositoare pentru casă nu m-am putut abține și am comandat și o tablă de plută cu ramă din lemn. Nu știu dacă vă mai amintiți, cred că am mai povestit eu aici că, la începutul anului obișnuiesc să-mi fac un vision board. Până acum l-am făcut doar electronic, într-un fișier. Ei bine, acum am profitat de faptul că cei de la Publishing Office au și astfel de table pe stoc și mi-am comandat una.

O pot folosi nu doar pentru a face un vision board ci și pentru a programa meniul săptămânal sau a pregăti lista cu sarcinile zilei sau cu ingredientele de care am nevoie la gătit și pe care le voi trece la finalul săptămânii pe lista de cumpărături. Mie una mi se pare foarte utilă o astfel de tablă. Am luat și niște ace pentru tabla de plută tare simpatice.

Voi obișnuiți să folosiți o astfel de tablă? Ați început să vă gândiți deja la cumpărăturile pentru noul an școlar și la planurile pentru anul viitor? Știu că pare prea devreme dar … mai sunt mai puțin de 150 de zile până la Crăciun așa că…

2 comentarii publicate

  1. e bine ca ati facut deja o parte dinter cumparaturi. Sunteti cu mult mai grabiti decat sunt autoritatile noastre cand vine vorba de a decide in ce conditii vor merge copiii la scoala in contextul actualei pandemii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.