Curs de limba engleza sau….nu!?!?

Duminica am fost cu cei mici la o intalnire organizata la scoala referitor la un curs de limba engleza! Am ramas dezamagita si am plecat val vartej! Va spun si de ce! Se pare ca firma care se ocupa cu activitatile acestea ar avea experienta de minim 3 ani. Din spusele domnisoarelor prezente acolo, au sedii in mai multe zone din Bucuresti.

De la prima don’soara am aflat cate ceva

Dupa ce am discutat cu ele, separat, am tras linie! Faptul ca au sediu si in Piata Victoriei, ca lucreaza de 3 ani in scoala, nu ma incalzeste cu nimic! De ce? Din mai multe motive! Copiii mei nu ar merge la ore suplimentare doar ca sa le bifam pe lista!

Daca tot se cer bani – nu multi! doar 2700 ron/copil/pana in iunie pentru ca in iulie costa mai mult! – macar sa te asiguri ca invata ceva, nu?!?? Dar…..de la o don’soara am aflat ca e cam greu cu cei de la clasa a IV-a pentru ca au program mai lung in anumite zile si ei nu pot sa adapteze totul pentru acei copii! Deci….platim 4 ore/saptamana, dar vor lucra doar 3 si cu teme acasa ori discutie (eventual) prin telefon!

Ca o paranteza apropo’ de cat de maturi sunt copiii de 9+ ……dupa ce a asistat la discutia cu acea don’soara afectata in care parintii prezenti puneau intrebari, iar ea evita raspunsurile….fiica-mea mi-a spus in soapta ca nu are incredere in acea don’soara si ca refuza sa mearga la acel curs!

De la cealalta don’soara au reiesit doua lucruri foarte importante

(1) la testul de plasare in grupa a participat si un baietel de clasa a III-a cu care lucrasera anul trecut si care nu a facut nimic! nici macar cat a lucrat Andrei la test (desi testul era extrem de greu pentru nivel de incepatori!!!) – deci….cum au lucrat un an cu el, dar nu era in stare sa sustina un test care pentru el trebuia sa fie banal ?!?

(2) anul trecut nu au terminat cursul de engleza inceput din lipsa de….spatiu….adica s-au facut niste renovari si nu au mai avut loc in scoala….ma mir! pentru ca eu am aflat ca anul trecut au facut orele in sala de biblioteca! nu in clase! deci….de ce nu au fost in stare sa termine cursul, dar banii i-au luat?!?

Una peste alta…am plecat val vartej de acolo!

Am contactat-o pe fosta profesoara de engleza de la scoala unde au invatat copiii si am rugat-o sa ma indrume ca sa stiu ce materiale imi trebuie sa lucrez eu cu ei! O doamna de exceptie! Mi-a spus denumirile manualelor si cartilor, mi-a explicat ce sa cumpar si ce nu! Asa ca ….pornim la drum si sper sa facem fata atat ei, cat si eu!

Momentan….astept sa vina comanda de carti! V-am spus cumva cat ma costa? Aproximativ 210 ron cartile si caietele de lucru pentru ambii copii, plus cartile Cambridge de aici! Succes sa avem!

Despre Antoaneta 583 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

1 comentariu publicat

  1. Cat baiatul a fost la gradinita am platit pentru ore de engleza de sah dar fara sa se faca nici o ora. Educatoarea spunea ca baiatul nu stie ce spune cand imi spune ca nu face asa ceva.

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. De unde cumpar carti? · Drumul Vieții
  2. 4 metode de a transmite un mesaj fără ca cei din jur să își dea seama · Drumul Vieții

Tu ce parere ai?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: