Dar din dar….de la Mihaela

Va mai aduceti aminte cand v-am povestit despre cuburile noastre cu care ne-am jucat?

Ei bine, am avut marea bucurie de a primi un cadou extraordinar de marinimos de la Mihaela : cuburile ei de poveste au poposit in manutele fericite si nerabdatoare ale copiilor mei nazdravani! Multumim,Mihaela! Esti o persoana extraordinara si darul tau este nemaipomenit! Asa cum am zis si prima data cand le-am vazut la Raluca,daca vei dori vreodata sa comercializezi orice minunatie care iese din mainile tale talentate,sa stii ca sunt pe lista: PRIMA!!!

Deja stiti de la mamicile care au bloguri unde probabil ca ati intrat cum se pot folosi aceste cuburi de poveste (bine le-ai numit Raluca 😉 ): poti inventa povesti pe baza imaginilor si sa incerci sa gasesti conexiunea dintre ele – acesta este jocul preferat de majoritatea pentru ca dezvolta limbajul si abilitatile de comunicare ale celor mici 🙂

Eu m-am gandit la inca cate posibilitati:  am luat planse de la Piticot si am dat cu aceste zaruri,pe rand, fiecare imagine de pe cub ne cerea sa facem ceva anume: sa imitam un personaj (daca aparea un personaj), da inaintam/ne intoarcem daca apareau mijloace de transport….; sa incercam sa facem poezii folosind imaginile de pe cuburile aruncate pe masa 😉 ; sa le gasim nume tuturor obiectelor si sa ne imaginam ce am face cu ele (la mijloace de transport – unde ne-ar duce, ce am vizita, pe unde am calatori, pe cine am lua cu noi..; la personaje – cum ne-am juca,ce jocuri am inventa/incerca ….; sa denumim in engleza ceea ce apare pe cuburi si sa incercam sa formulam propozitii :).

Voi ce idei ati folosi?

Despre Antoaneta 2267 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

2 comentarii publicate

  1. Super joc si super cadou. Chiar mi-ar place un astfel de joc sa incerc sa ma joc cu Dante. Foarte frumos si multumim ca ni-l impartasesti.

    • Asa este,Vavaly! Si noua ne plac cuburile Mihaelei la nebunie!!! Gasesti atatea moduri de a te juca cu ele….sigur vom mai gasi noi si alte cai 😉

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 1,278 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: