rucsac purtat în spate

De ce îmi plac femeile care poartă rucsac

De ce îmi plac femeile care poartă rucsac

O femeie se simte în siguranță dacă are mereu la îndemână câteva lucruri de strictă necesitate. Este din capul locului înțeles faptul că cele câteva lucruri de strictă necesitate pentru o femeie sunt mult mai multe decât lucrurile de strictă necesitate pentru un bărbat. Și de aceea au apărut poșetele, ca accesoriu feminin (aproape) indispensabil.

Există foarte multe feluri de poșete iar femeile fac uneori adevărate pasiuni pentru aceste accesorii. Mai elegante sau mai minimaliste, mai ieftine sau mai scumpe, din piele sau din materiale sintetice sau textile, orice poșetă își găsește în cele din urmă cumpărătoarea.

rucsac purtat în spate

De câțiva ani au apărut pe piață și se pare că vor fi mereu la modă rucsacurile pentru femei și nu mă refer aici la rucsacurile care se iau în spinare la o ascensiune montană.

Mă refer la rucsacurile care înlocuiesc poșetele, un fel de ghizdanele pe care le putem vedea la tot pasul purtate de reprezentantele sexului frumos, indiferent de vârstă.

De ce îmi plac femeile ce poartă rucsac

Am spus în titlul articolului că mie îmi plac femeile care poartă rucsac. Să vedem de ce.

1.O fată/femeie care poartă rucsac are un aer mai sportiv decât una care nu preferă așa ceva, ori eu admir femeile care adoră să se miște și o fac dezinvolt. Ce ar fi la urma urmei așa de greu să pui pas după pas și să te deplasezi cu vioiciune dintr-un loc în altul prin orașul aglomerat?

2.Fetele/femeile cu rucsac în spate denotă independență, ori eu admir femeile independente. Nu-mi plac simandicoasele și mofturoasele. Unele pun eleganța pe primul plan și aleg poșete chiar caraghioase uneori, crezând că așa vor fi mai admirate. Femeile care aleg însă rucsacul nu pun preț pe ce cred ceilalți și aleg să fie practice și să se simtă cât mai comod. Se gândesc la ele în primul rând, sunt deci independente.

3.Cred că femeile care poartă rucsac sunt  sexy. Cum mi-a venit ideea asta? Să iau ca exemplu acest rucsac-poșetă din poza pe mai sus, cea de la începutul articolului care nu are doar un aspect frumos ci și un pret accesibil. Să ne imaginăm apoi femeia care îl poartă, îmbrăcată în haine asortate cu acesta: o pereche de blugi și o jachetă scurtă până în talie plus pantofi tip sport. Sau o bluziță mai elegantă, de culoare muștar și o fustă neagră, scurtă. Nu vi de par sexy? Ca mie da 🙂rucsac negru dama

În toate argumentele mele de mai sus eu mi-am imaginat fata/femeia cu rucsacul ei poșetă pe stradă, în magazine, la plimbare în parc, în vizită la muzee sau în călătorii, adică acolo unde acest accesoriu se potrivește cel mai bine. Pentru o seară la operă sau la un bal, se poate alege, clar un alt tip de poșetă.

Vouă ce impresie vă fac femeile care poartă poșeta-rucsac?

 

4 comentarii publicate

  1. Mie imi place sa port rucsac chiar daca mama zice ca sunt femeie in toata firea si ca nu imi sta bine cu el. Putin imi pasa de ce zice ea sau de cum imi sta. EU prefer rucsacul pentru ca este foarte practic si comod. Cand ai ceva de carat, il pui in spate si nu te deranjeaza cu nimic, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.