Free image from pixabay

Design interior: 3 tips & tricks pentru o locuință modernă!

Design interior: 3 tips & tricks pentru o locuință modernă!

Te-ai mutat de curând sau ai în plan să faci acest lucru? Este oportunitatea perfectă pentru un început fresh, într-un spațiu nou, proiectat după bunul tău plac. Chiar dacă, la început, probabil nu vei acorda foarte mult timp elementelor de design interior, trebuie să știi că, pe termen lung, este foarte important că locuința ta să te definească și să îți reprezinte personalitatea.

Free image from pixabay

Iata 3 tips & tricks pentru o locuință INEDITĂ, în care îți va face plăcere să îți petreci zilele

1.Creează efectul de spațiu deschis

Cu siguranță, vei simți nevoia să ai la dispoziție un spațiu suficient de mare. Dacă încă nu ai ales o locuință, intră pe site-ul celor de la Cubicresidence, unde vei găsi garsoniere și apartamente spațioase, la prețuri accesibile. În cazul în care ai deja o casă și aceasta nu dispune de foarte mult loc, poți crea acest efect, cu ajutorul elementelor de design. Alege piese de mobilier minimaliste, monocrome și futuriste. Acestea conferă încăperilor un aer modern și, totodată, fac camera să pară mai mare și mai spațioasă. De asemenea, încearcă să aduci cât mai multă lumină naturală în casă, deoarece și aceasta contribuie la ideea de spațialitate.

2. O bucătărie unică

De cele mai multe ori, bucătăria este asociată cu spațiul preferat al gospodinelor, în care se prepară delicii pentru toată familia. Dacă ești o persoană tânără, modernă, îți sugeram să abordezi altfel această încăpere, pentru a o transforma într-o experiență inedită. Ce ai spune dacă ți-ai putea petrece seara de vineri acasă, împreună cu prietenii, simțindu-vă la fel ca în pub-ul preferat? Ei bine, intră pe Ledel.ro și achiziționează-ți spoturi LED, pe care să le integrezi în bucătăria ta. Transformă clasica masă într-una de bar, completează imaginea cu scaunele înalte potrivite și vei obține, simplu și rapid, un bar homemade!

3. Livingul – oaza ta de liniște

Livingul este, conform studiilor efectuate de-a lungul anilor, cea mai accesată cameră din cadrul unei locuințe. Aici se bea cafeaua, aici se primesc oaspeții, aici se urmăresc filmele preferate și, tot aici, membrii familiei se relaxează după o zi plină. De aceea, acordă toata atenția ta acestei încăperi și decoreaz-o exact așa cum îți place. Investește într-o canapea confortabilă, de calitate, și o măsuță de cafea potrivită, care să te îmbie la dimineți productive. De asemenea, nu uita de florile proaspete, căci acestea pot schimba atmosfera întregii locuințe. Optează atât pentru flori de sezon, așezate în vaze, cât și pentru plante în ghiveci!

Acestea fiind spuse, dacă dorești să îți transformi locuința într-un spațiu modern, confortabil și potrivit personalității tale, aplică aceste sfaturi elementare și, în funcție de pasiunile tale, decorează-ți apartamentul după propriile reguli!

Despre Antoaneta 583 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

3 comentarii publicate

  1. Ador postarile legate de design interior. Imi plac spatiile cat mai mari, aerisite si bine mobilate. Mobila o prefer practica si minimalista. Daca esti informat si stii ce sa alegi, se poate. Multumesc pentru punturi. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.