Despre #RevoluțiaJoculuiÎmpreună şi #BucurieÎmpreună

Centrul Comercial Auchan şi Parenting PR invită pe toţi părinţii şi copiii participe la #RevoluțiaJoculuiÎmpreună . Cred aţi observat de câteva zile blogosfera românească a explodat cu articole despre acest subiect. Nu am obiceiul particip la ceva doar pentru este moda, însă Lavinia şi Ana (Parenting PR) îmi sunt dragi şi am decis intru şi eu în joc. Am primit de la cei doi organizatori câteva informaţii pe care vi le voi prezenta şi vouă în articolul de mai jos.

1. Despre aplicaţia Jocurile copilăriei şi ce înseamnă #BucurieÎmpreună

Echipa Centrului Comercial Auchan a lansat aplicaţia Jocurile copilăriei, un joc simplu, dedicat întregii familii, oferind multe surprize. Nu este greu de jucat. Trebuie deblochezi treptat pe fiecare membru al familiei unind două personaje identice! După ce finalizezi focul, completezi datele de contact şi primeşti pe mail un cod personalizat. Cu acel cod mergi pe 2 iunie ori pe 9 iunie, în intervalul 16.00-20.00 pentru a ridica premiul câştigat de la Happy Team. AICI găsiţi detalii şi puteţi intra în joc!

2. Premiile pe care le puteţi câştiga dacă folosiţi aplicaţia Jocurile copilăriei

Vi le prezint şi eu un pic mai jos: un joc de remi (rummy), un kit cu 8 provocări (adică 8 jocuri diferite) şi o medalie. Aceste jocuri sunt menite unească familiile, ajute părinţii petreacă timp calitativ alături de copii.

Jocul de remi este ideal pentru călătorii,jetoanele se află stocate într-un locaş pe spatele suportului. Poate fi jucat de 2-4 jucători. Kitul cu 8 jocuri este din carton, îl pliaţi voi în poziţie normală şi jucaţi oricare din propunerile organizatorilor. Sunt jocuri amuzante, menite relaxeze şi ajute creaţi amintiri plăcute pentru toată familia.

3. Week-end la Disneyland

Surpriza pentru cei care ridică premiile din centrele Auchan este pot câştiga un weekend la Disneyland. Verificaţi pe site-ul Auchan dacă aveţi centre comerciale în oraşele voastre şi mergeţi ridicaţi premiul.

4. Spectacol muzical „Cântec pentru Tisha” 

Centrul Comercial Auchan Titan (Bucureşti) organizează pe 1 iunie la ora 11.00 un spectacol dedicat familiilor alături de MiniArtShow.

Detalii găsiţi pe pagina evenimentului de pe facebook.

Despre Antoaneta 583 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.