decathlon echipament sportiv

Echipament sportiv la cel mai bun preț cu Decathlon

Nu știu dacă v-am povestit vreodată, dar eu sunt fan #baschet. De fapt handbal și baschet, pentru că pe ambele le-am practicat când eram la generală. Mai puțin la liceu, deh, așa au fost vremurile. Însă îmi aduc aminte cu plăcere de orele de sport pe care le făceam în clasa a 7-a și a 8-a.

Aveam o sală de sport foarte bine dotată atât pentru a practica handbal, chiar de performanță, cât și baschet, dar chiar și gimnastică. Gimnastică nu era printre preferatele mele ca să o practic dar ca să mai uit la concursurile de la televizor, da, îmi plăcea.

decathlon

La noi în oraș mult timp s-a făcut handbal de performanță. Chiar și acum mai avem echipă de junioare la handbal și chiar una cu fete bune dintre care unele au ajuns chiar și la echipa națională. Ce nu avem noi aici dar mi-ar fi plăcut să fie preocupare pentru asta, este o echipa de baschet.

Baschetul – plăcerea nea nevinovată

La noi se joacă chiar și la orele de sport prea puțin baschet, din păcate. Mai mult se pune accent pe fotbal și handbal acum. Mie, însă, baschetul mi se pare un sport elegant și mi-ar plăcea ca băiețelul meu să-l poată practica. Să nu uit să trec pe listă și voleiul. Și acesta mi se pare un sport pe nedrept practicat foarte puțin dar la fel de elegant ca și baschetul.

De fiecare dată când văd la televizor secvențe din baschet sau volei, mie una îmi vine #poftadesport și am încercat să-i insuflu și lui Cris această poftă. Pe de o parte, atunci când avem ocazia, ne uităm împreună la televizor la competiții sportive, în special cele de la NBA. Pe de altă parte chiar i-am cumpărat și echipament pentru a practica acasă baschet.

Și, evident că unde puteam merge ca să facem cumpărături de acest gen decât la #DecathlonRomania. Văzusem la ei categoria de coșuri, panouri și plase de baschet așa că nu am mai stat pe gânduri și am comandat pentru Cris un coș de baschet și o minge ca să practice acasă baschetul.

Echipament sportiv la cel mai bun preț cu Decathlon

Nu e prima dată când afirm că merg des să fac cumpărături la ei. Îmi place mult că cei de la Decathlon oferă echipament sportiv la cel mai bun raport calitate – preț pentru minim 80 de sporturi! În plus mă încântă și că toate produsele lor au o garanție de doi ani de zile așa încât e clar că nu am decât să fiu foarte mulțumită și să cumpăr mereu de la ei echipamente sportive, știind că sunt de calitate și garantate.

Baschetul se poate practică pe diferite suprafețe, uneori chiar improvizate, deci și spațiul din curtea noastră am putut să-l adaptăm acestei nevoi. Însă, dacă nu știați, regulamentul oficial prevede că un teren de baschet trebuie să aibă dimensiunea de 28 de metri lungime și 15 metri lățime iar linia de centru să fie trasată la jumătatea lungimii terenului, la fel și cercul central, cu un diametru de 3,6 metri.

În plus, pe un teren de baschet, vor trebui să existe și două linii de repunere în joc, cu lungimea de 0,15 metri, trasate în afara terenului de baschet, paralel cu masa scorerului adică a persoanei care ține evidența punctelor marcate. Tot în terenul de baschet sunt incluse și semicercurile pentru aruncări libere. Ei dar noi nu jucăm în NBA, nu?

Dacă ești interesat de practicarea baschetului la nivel performant află că la Decathlon găsești o gamă variată de echipamente de foarte bună calitate NBA x TARMAK.

Echipamentul de baschet NBA de la Decathlon presupune o colecție specială de îmbrăcăminte și accesorii de baschet cum ar fi ghete pentru baschet, protecții, tricouri și maieuri de baschet NBA, șorturi termice, create prin colaborarea dintre Tarmak, gama proprie de produse pentru baschet de la Decathlon, împreună cu National Basketball Association.

Ție îți place baschetul? Ai jucat vreodată sau ți-ar plăcea să joci?

2 comentarii publicate

  1. Noi jucam baschet la orele de sport, dar niciodată la nivel de performanță, deși avem în oraș echipă de baschet chiar bunicică. Sper ca Denisei să îi placă și să facă serios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.