escrocul de pe tinder

Escrocul de pe Tinder (recenzie film)

Escrocul de pe Tinder (recenzie film)

Astăzi vă propun să vizionați un film documentar deosebit pe platforma Netflix. Utilizăm deja internetul de mai bine de două decenii și rețelele sociale de un deceniu și jumătate. Aproape că nu concepem viața fără conexiunile la internet, fără să comunicăm zilnic cu cineva, fie că o facem de pe telefonul mobil, de pe computer sau de pe o tabletă.

Rețelele sociale facilitează contactul între oameni și pe lângă rude și prieteni, mulți oameni necunoscuți ajung astfel să stabilească legături. Dar pe rețelele sociale există și foarte multe curse. De obicei o femeie frumoasă și versată poate atrage în capcană bărbați dornici de aventuri ușoare.

escrocul de pe tinder

Dar poate fi și invers, adică un bărbat cu mult șarm poate să păcălească una, două, trei femei sau cât de multe poate. Acest film-reportaj este despre un astfel de caz celebru. Tinder este o rețea așa zisă de anunțuri matrimoniale, dar nu numai. Mulți oameni ajung să se cunoască pe Tinder și chiar să stabilească relații de lungă durată, care pot evolua până la căsătorie.

Însă tot pe Tinder, cineva poate să ajungă să păcălească femei singure, dacă e bărbat, sau bărbați singuri dacă e femeie. În filmul-reportaj despre care vă povestesc, un bărbat plin de șarm știe atât de bine să „agațe” femei, încât ajunge să trăiască de pe urma lor. Cu mare tact știe cum să le cucerească, să le impresioneze cu povestea lui de viață, încât le capătă încrederea deplină.

Și chiar pare demn de încredere, deoarece se dă un mare om de afaceri din industria diamantelor, fiul unui magnat din domeniu. Pare că trăiește o viață de lux și ce femeie nu și-ar dori să trăiască și ea o viață de lux alături de un bărbat deosebit?

Apoi brusc se petrece ceva și bărbatul șarmant este urmărit de dușmani de moarte. Ca să scape, are nevoie urgentă de „ceva mărunțiș”, pe care femeile credule se grăbesc să i-l pună la dispoziție: câteva zeci de mii de dolari ce mai contează, când iubitul multimilionar este la ananghie și are o mare nevoie urgentă.

Oricum îi va returna de îndată, iar viața viitoare alături de el va fi una fericită și mai ales foarte bogată. Vreți să știți ce urmează? Pare de la sine înțeles…

Recomand tuturor acest film-documentar foarte instructiv, din care toți cei care-l vor vedea vor avea de învățat ceva. Dar mai ales doamnele sau domnișoarele credule vor putea afla nu pe propria lor piele, că nu tot ce zboară se mănâncă. Nici domnii nu pot fi lăsați deoparte din durele lecții ce trebuie învățate, deoarece și lor li se întind tot felul de curse și pot fi și ei victime ale escrocheriilor de tot felul.

Fiți cu băgare de seamă că internetul este plin de capcane!

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.