modele șic de ghete

Fabuloasă pe zăpadă – ce modele șic de ghete poți alege iarna aceasta

Fabuloasa pe zăpadă – ce modele șic de ghete poți alege iarna aceasta

Este știut că interesul oricărei reprezentante ale sexului slab este să-și aleagă mereu o ținută ce o pune în valoare, completând acest tablou cu o pereche de încălțăminte de calitate, confortabilă și cu un design rafinat.

Cu repere bine definite despre ceea ce are nevoie și își dorește sa poarte, orice femeie trebuie să știe că la ANNA CORI găsește modele încântătoare.modele șic de ghete

Pentru că încă suntem la capitolul iernii cu tot ce presupune ea, este vremea perfectă pentru ghete de dama etalate la ținute potrivite. Iată și câteva recomandări despre ce să alegi.

Botine Castagna

Pentru cele care sunt adepte ale unui stil practic, cărora cizmele înalte nu le sunt pe plac, varianta de încălțăminte de acest gen este de preferat. Superbul lor model cu perforații iese în evidență și clasează ținuta la care sunt asortate la categoria celor sofisticate. De asemenea, oferă o eleganță în apariție.

botine castagna

Nu dispun de închiderea clasică, ci au un elastic ce permite încălțarea rapidă.

Botine cu toc

Ca o alternativă a modelului de mai sus, botinele cu toc pot fi alese cu succes. Pentru că au o formă ușor robustă, oferă mai multă stabilitate. Iată deci un model potrivit acestui sezon din toate punctele de vedere. De asemenea, sunt în ton de maro pentru a pune în lumină încălțămintea însăși și stilul atrăgător creat.botine cu toc

Linia lor atinge glezna, oferă un confort sporit și un mic detaliu decorativ amintește de apartenența acestora la colecția ANNA CORI. Sunt un stil perfect pentru doamne în mod special.

Botinele negre

In varianta de încălțăminte pentru iarnă specifice unui stil robust, botinele negre fac senzație. Un astfel de model la ANNA CORI aduce o variantă cu un puternic accent pe toc, cât și pe elementele sale decorative, având fermoar accentuat și el, catarama de asemenea. Aceste accente metalice sunt un trend anul acesta, deci iată cât de plăcut se integrează la capitolul încălțăminte.botine biker

Sunt numite botine de tip biker, pot fi asociate cu ținute cu jeans și nu numai.

Pretențiile pot fi atât de diferite, nevoile pe măsură. Așadar, când vine vorba de alegerea unor ghete de dama trebuie precizat că sunt mixate tot felul de cerințe: sa ofere confort, să nu aibă talpa nesigură, să, fie de un aspect plăcut, ba chiar design unic. Cert este că asocierea unor astfel de idei cu alegerile tipurilor de încălțăminte de la ANNA CORI reprezintă alegerea ideală.

În primul rând, încălțămintea din piele trebuie să primeze. Este materialul cel mai bine cotat, ce aduce rezistență și confort. Apoi ține de tehnica aparte de a crea dintr-o astfel de materie primă modele impresionante.

Află că ANNA CORI aduce în prim plan măiestria unui designer italian. Nu în cele din urmă, stabilind un etalon al calității pe nișa sa, ANNA CORI pune mai presus de toate creația în sine și nu prețul; o lecție pe care trebuie să o deprindă orice femeie care își dorește să poarte încălțăminte ce o va flata în adevăratul sens al cuvântului.

Poți descoperi pe pagina oficială întreaga colecție de ghete.

 Andrei

Tu ce parere ai?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: