Felinar din carton ondulat

      2 comentarii pentru Felinar din carton ondulat

Translate

Zilele acestea mi-am adus aminte de un proiect facut cu piticii mei.

Pe http://www.talentedenazdravani.ro/index.html se desfasoara mereu concursuri care mai de care (uneori iti sta mintea in loc de ideile pe care le are Cristina — nu te supara, dar e sub forma de admiratia enorma pentru imaginatia ta care nu ne lasa pe noi parintii sa dormim 😀 si pe pitici sa ramana cu mainile si ….hainele curate :D).

Una dintre propunerile lor (desi toate ne plac la nebunie!) este la sufletul nostru ….mai ales iarna: ii invata pe copii sa-si faca propriile felinare!

E un mod asa simplu ca…..te face sa te intrebi cum de tie nu ti-a trecut prin cap 🙂

Noi am adaptat la materialele pe care le aveam in casa si la inspiratia de moment asa ca iata ce a iesit:

Am luat capacele de carton de la o cutie de branza topita (pentru ca am facut 2 felinare—cate unul pentru fiecare pitic :D). Am intors o foaie de carton ondulat A4 colorat si am prins-o cu capse, apoi am introdus-o intr-un capac de la cutia de branza si am lipit -o la capar.  Cu hartie autocolanta colorata copiii au acoperit ceea ce nu vroiau sa se vada, iar cu lipici colorat =glitter glue au facut diverse modele, au lipit animale din spuma colorata….au infrumusetat cum au vrut ei :D.

Am pus o candela in interior, am aprins-o ….. a iesit ceva superb!

Cristina de la Talente zice ceva foarte intelept :….”e vorba de mai multa vointa decat de talent…”……la noi a fost ceva la mijloc multumita indicatiilor pretioase pe care le gasiti aici http://talentedenazdravani.ro/blog/2010/11/25/felinar-confectionat-din-hartie/

La noi au iesit asa (sunt 3 felinare pentru ca Daria a facut unul si pentru Razvan, prietenul ei)

2 thoughts on “Felinar din carton ondulat

 1. Cris

  nu stiu iconul ala care se inroseste…

  imi dau silinta, si sper ca intotdeauna sa gasesc o idee faina. e greu, ca uneori trebuie sa trec peste materialele mai deosebite, care nu sunt la indemana oricui…

  Reply
  1. pitici, dar voinici Post author

   hai ca mereu gasesti ceva nou si interesant de ne lasi cu gura cascata 😀
   nu ne lasi deloc sa ne plictisim si ne dai mereu de lucru (mereu sunt pe fuga la cumparaturi dupa materiale care mai de care :D)

   Reply

Parerea ta/Your opinion