Felinar din carton ondulat

Zilele acestea mi-am adus aminte de un proiect facut cu piticii mei.

Pe http://www.talentedenazdravani.ro/index.html se desfasoara mereu concursuri care mai de care (uneori iti sta mintea in loc de ideile pe care le are Cristina — nu te supara, dar e sub forma de admiratia enorma pentru imaginatia ta care nu ne lasa pe noi parintii sa dormim 😀 si pe pitici sa ramana cu mainile si ….hainele curate :D).

Una dintre propunerile lor (desi toate ne plac la nebunie!) este la sufletul nostru ….mai ales iarna: ii invata pe copii sa-si faca propriile felinare!

E un mod asa simplu ca…..te face sa te intrebi cum de tie nu ti-a trecut prin cap 🙂

Noi am adaptat la materialele pe care le aveam in casa si la inspiratia de moment asa ca iata ce a iesit:

Am luat capacele de carton de la o cutie de branza topita (pentru ca am facut 2 felinare—cate unul pentru fiecare pitic :D). Am intors o foaie de carton ondulat A4 colorat si am prins-o cu capse, apoi am introdus-o intr-un capac de la cutia de branza si am lipit -o la capar.  Cu hartie autocolanta colorata copiii au acoperit ceea ce nu vroiau sa se vada, iar cu lipici colorat =glitter glue au facut diverse modele, au lipit animale din spuma colorata….au infrumusetat cum au vrut ei :D.

Am pus o candela in interior, am aprins-o ….. a iesit ceva superb!

Cristina de la Talente zice ceva foarte intelept :….”e vorba de mai multa vointa decat de talent…”……la noi a fost ceva la mijloc multumita indicatiilor pretioase pe care le gasiti aici http://talentedenazdravani.ro/blog/2010/11/25/felinar-confectionat-din-hartie/

La noi au iesit asa (sunt 3 felinare pentru ca Daria a facut unul si pentru Razvan, prietenul ei)

Despre Antoaneta 2264 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

2 comentarii publicate

  1. nu stiu iconul ala care se inroseste…

    imi dau silinta, si sper ca intotdeauna sa gasesc o idee faina. e greu, ca uneori trebuie sa trec peste materialele mai deosebite, care nu sunt la indemana oricui…

    • hai ca mereu gasesti ceva nou si interesant de ne lasi cu gura cascata 😀
      nu ne lasi deloc sa ne plictisim si ne dai mereu de lucru (mereu sunt pe fuga la cumparaturi dupa materiale care mai de care :D)

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,648 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: