Filtru de cafea salvat de la moarte

Pana acum am schimbat cateva filtre de cafea, de fier de calcat ce sa mai zic……la greu……sa nu uitam de spalatul chiuvetei zilnic cu tot felul de solutii chimice altfel chiuveta mea bleu se transforma intr-una alba:D

Zilele trecute ma plangeam de problema asta si una din mamicile din grupul nostru imi spune ca ea are fierul de calcat, aspiratorul si filtrul de cafea de 7 ani si nu s-au stricat pana acum :-t

Prima intrebare: le-au folosit? 😀 Raspuns:DA!!!!

Ce …..ai facut de nu au patit nimic?!?!? |Filtrul de cafea e primul care ma intereseaza pentru ca la noi se bea cafea la greu si cand zic asta, credeti-ma ca se BEA CAFEA MUUUUUULLLLLLLLLLTTTTTTTTTTAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Solutia e asa simpla ca imi vine sa…….: o jumatate de cescuta de otet si restul apa, se lasa sa mearga filtrul complet si sa vedeti cata mizerie se aduna; eu am fost profund impresionata.

Dupa aceea se spala bine totul si se pune apa curata in filtru. Procedura se face de 2-3 ori cu apa curata ca sa se duca otetul de tot.

Acum merge super bine filtrul de cafea.

La fel merge si pentru fierul de calcat. Mai putin de un sfert de cescuta de otet, restul apa. Dupa ce se incinge fierul,apasati pe butonul de abur si va iesi mult calcar, de asemenea si pe butonul de apa. Cand terminati apa, puneti apa curata de 2 ori ca sa curete otetul.

Spor la treaba!!!

Multumesc Angelica pentru ajutor :-*

Despre Antoaneta 2266 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 1,636 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: