Care este legătura dintre Forbes Romania şi Maurer Imobiliare?

Câteva cuvinte despre Forbes Romania şi în lume 

(imagine gratuita preluata – public domain pictures)


În
ziua de astăzi este imposibil existe cineva din lumea civilizată care nu ştie ce reprezintă Forbes! Adusă în România în 2009 de către trustul de presă Adevărul Holding, revista americană Forbes reprezintă a 10-a ediţie internaţională, însă singura care apare bilunar, similar celei din ţara de origine – Forbes SUA. Această revistă poarta numele editurii Forbes, care a fost lansată în 1917 de către B. C. Forbes. Publicaţia este cunoscută în întreaga lume pentru listele anuale pe care le tipăreşte, în care se regăsesc cei maibogaţi oameni ai lumii, cele mai performante companii etc.  Forbes 400 — lista celor mai bogați americani, Forbes Global 2000 — lista celor mai mari companii din lume și Lista miliardarilor — lista celor mai bogați 100 de oameni ai planetei.

Despre Gala Forbes 100

Pe 22 mai 2017 s-au împlinit 100 de ani de existenţă a publicaţiei Forbes, iar evenimentul a fost sărbătorit şi în România sub denumirea de Forbes 100, în Sala Unirii de la Palatul Parlamentului. Alături de reprezentanţii aceste reviste în România, au fost invitaţi de seamă ai mediului de afaceri intern şi internaţional, precum şi excelenţa sa, ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans G. Klemm. Atmosfera evenimentului a fost una de vis, invitaţii putând trăiască momente deosebite din trecut până în viitor, puse la cale de către organizatori.

Astfel, invitaţii au putut descopere cum era societatea în 1917, anul lansării publicaţiei americane, mai ales cum arăta prima redacţie Forbes, dar şi momente importante ale acelui an de la Gentlemen’s Club, Clubul Sufragetelor până la bătaia cu flori la Şosea şi Grădina Boierească unde se serveau preparate delicioase în Bucureştiul de altădată.

Din trecut în viitor, oaspeţii au fost invitaţi descopere un oraş din viitor, din 2117, unde oamenii nu vor mânca pilule, nu vor fi înlocuiţi de roboţi, revistele clasice, pe hârtie vor prospera, iar inovaţia, imaginaţia şi hotărârea vor fi la loc de cinste.Important este fie apreciaţi cei care sunt antreprenori şi fac lucruri de calitate, deosebite, cu respect faţă de parteneri ori competitori.

Parteneri Gala Forbes 100

Un astfel de eveniment nu putea ducă lipsă de parteneri cu greutate, apreciaţi în lumea afacerilor pentru ambiţia şi inovaţia de care dau dovadă în permanenţă, pentru istoria pe care o scriu. Astfel, partenerii acestui eveniment important au fost BMW România (partener strategic), Nespresso (Official Coffee pentru Gala Forbes 100), Carrefour România (partener strategic), Maurer Imobiliare (partener Platinum). Alti parteneri au fost: Samsung, Banca Transilvania, Zenith, Galt Orologerie Elvetiana, Garanti Bank, Mc Donald’s, Knight Frank, Praktiker, Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești.

Despre Maurer Imobiliare

Prezentă de peste 10 ani pe piaţa imobiliară românească, Maurer Imobiliare este o considerată una dintre cele mai importante firme cu tradiţie în acest domeniu, în special în zona Ardealului. Cu peste 4600 de apartamente vândute în Cluj, Sibiu şi Braşov, putem considerăm Maurer Imobiliare îşi merită recunoscută valoarea de către Forbes care a invitat la Forbes 100 în calitate de partener platinium. Este o onoare pentru o firmă românească primească această calitate pentru este cea mai înaltă distincţie acordatăMai multe detalii despre această firmă cu tradiţie din România găsiţi pe site-ul acesta https://maurerimobiliare.ro

(echipa Avantgarden Braşov)

 

(complex de locuinţe Avantgarden construit de Maurer Imobiliare)

Despre Antoaneta 583 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

18 comentarii publicate

  1. Tin minte ca am urmarit cateva emisiuni cu topuri Forbes, gen cel mai bogat burlac, actor, sefi de stat. In rest nu am pus mana pe o revista, dar stiu ca e mare lucru sa ajungi la ei in top.

  2. Eu si domeniul asta suntem doua linii paralele :)…. dar mi-ar placea un apartament in acest cartier 🙂

  3. Trebuie sa recunosc ca anul acesta am aflat destul de tarziu de Gala Forbes, inainte chiar ma documentam si urmaream cu interes ce se petrecea acolo. Cat despre revistele lor, jos palaria! Sunt mereu profesionisti adevarati.

  4. Mi-ar placea sa fiu si eu prezenta la o gala Forbes asa cum bineinteles ca n-as refuza un apartament rezidential in zona descrisa de tine… dar pentru mine asa un apartament este un vis.

    • Am înțeles ca au reușit performanța de a vinde 90% din apartamente înainte de a finaliza proiectul. E ceva de vis dat fiind evoluția pieței imobiliare din ultimii ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.