mișcare în natură

Frigul nu ne împiedică să facem mișcare în natură

Anul acesta frigul s-a lăsat peste țara noastră ceva mai repede cât ne așteptam și decât speram noi. Am avut un septembrie mai friguros decât de obicei iar luna octombrie nici ea nu a început cu temperaturi prea mari ci din contra, cu o #vreme rece.

Așa că, zgribuliți, ne-am închis la căldură în casă, cu speranța că totuși vremea se va îmbuna și vom putea ieși să facem mișcare în aer liber așa cum făceam vara. Drept e că prognoza meteo pentru finalul lunii acesteia și pentru cea de pe noiembrie e ceva mai optimistă.

mișcare în natură

Pare că se mai încălzește nițel, vor fi mai puține ploi așa că ne vom putea bucura de natură în toată splendoarea ei. Toamna e un anotim superb din punctul asta de vedere. Ne oferă un spectacol coloristic numai bun de suprins într-o poza sau un video pe care să-l avem ca amintire peste timp dar sunt și zile cu un timp numai bun de făcut #sport in aer liber bucurându-ne în același timp de aerul curat și frumusețea peisajului.

Noi deja am făcut ceva planuri de ieșit în natură și în același timp ne-am făcut și lista de cumpărături. Evident că am tras cu ochiul la #colecția de toamnă pe site-ul nostru preferat când vine vorba de echipament pentru drumeții adică pe Dechatlon.

Am găsit deseori produse de calitate la un pret accesibil așa că ne facem cumpărăturile de la ei, fie mergând direct în magazin fie comandând de pe site. Chiar mi-am descărcat și aplicația lor și am mai multe avantaje la cumpărături despre care, dacă sunteți interesați, o să vă povestesc într-un articol separat.

Ce înseamnă prim preț tehnic?

Acum aș vrea să vă arăt cam pe ce am pus eu ochii răsfoind produsele de pe site-ul lor de la categoria ”produse prim preț tehnic”. Dar poate te întrebi ce înseamnă prim preț tehnic. Ei bine, în această categorie sunt incluse produsele cu cel mai mic preț din fiecare categorie dedicată unui sport și care beneficiază de toate caracteristicile tehnice necesare pentru a te ajuta să practici sportul preferat în confort și deplină siguranță.

Așa că, pentru a mă încadra în buget și, în același timp pentru a beneficia de produse de calitate și la #prețuri mici mereu consult această categorie înainte de a face cumpărăturile pentru că știu că aici găsesc produse cu exact pe măsura bugetului nostru. Deh, vrem să ne cumpărăm toți câteceva și se adună… Acum hai să-ți arăt ce am pus pe listă din această categorie.

Ce mi-am propus să cumpăr de la Dechatlon cu prim preț tehnic

Pentru soțul meu am ochi niște Bocanci 100 Crosshunt care sunt concepuți pentru activități spornite în natură pe vreme ploioasă, pe teren puțin accidentat și cu puțină vegetație agresivă. La descrierea produsului se spune că sunt rezitenți, impermeabili și ușor de întreținut. Are și un #preț accesibil așa că i-am trecut pe listă.

bocanci vânătoare

Pentru mine am căutat ceva care să-mi ofere #impermeabilitate atunci când ieșim undeva în natură și vremea este schimbătoare așa că am ochit o geacă impermeabilă călduroasă, cea din imagine. Este un produs conceput pentru vreme rece sau drumeție pe zăpadă și protejează la temperaturi de până la -5°C. datorită cusăturilor etanșe și a umpluturii din vatelină asigurând căldura necesară corpului.

geacă damă impermeabilă

Și pentru Cris am găsit o geacă călduroasă, pentru vreme rece și chiar pentru cazul în care o să mergem la iarnă la ski. Mi-a spus că și-ar dori să facem asta și mă gândesc că să fim pregătiți pentru o aventură. Geaca are stratul protector dintr-un material impermeabil, pus pe partea interioară a materialului exterior și nu permite părtunderea apei în material dar lasă totuși transpirația să fie eliminată. În felul acesta pielea rămâne uscată în timpul practicării de schi.

Mi-am mai trecut pe listă și o pereche de mănuși pentru trekking la munte. Le-am văzut la un preț extrem de mic, de doar 9,99 lei! Și fie vorba între noi, ce faci iarna doar cu haină care să te protejeze și nu ai și niște mănuși?

Dar până să ajungem noi la schi, cum avem o pădurice lângă oraș plănuim să facem plimbări dese în natură acolo așa că vreau să-i cumpăr niște cizme Glenarm călduroase care sunt special concepute pentru ieșiri în natură când e vreme rece și ploiasă. Sunt lejere, ușor de spălat și de încălțat.

cizme copii călduroase

Și tot pentru Cris am mai ochit ceva la ei. Își dorește să învețe să tragă cu arcul și cum la noi la Clubul Elevilor am înțeles că se va face un curs de acest gen mă gândesc ca de Moș Crăciun să-i fac cadou un Arc Tir cu Arcul Discovery. Este conceput pentru tir cu arcul nivel începător, pentru lansări la 5-10 metri și are o săgeată tip ventuză deci oferă o folosire sigură și pare ușor de utilizat. Are mâner ergonomic și brațe din firbă de sticlă.

Voi ce plănuiți să faceți toamna/iarna asta? Ieșiți în natură cu cei mici sau preferați statul în casă?

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.