Genele astea….

Ieri am citit ceva pe FB scris de Adela: intrebare era facea  parte din seria „doar copiii stiu raspunsul corect” – CUM PUNETI O GIRAFA IN FRIGIDER?”

M-au amuzat raspunsurile („scoti elefantul ca sa aibe loc girafa”) care pareau a fi cam toate la fel si m-am gandit sa incerc si eu acasa 😉

Pentru ca era seara tarziu si cei mici dormeau, l-am intrebat pe sot intai: „Cum pui o girafa in frigider?” – Raspunsul: „Deschizi usa!” 🙂 Eu as fi raspuns „Fac loc, scotand ce e inauntru!”

Dimineata i-am intrebat si pe copii – raspunsurile lor m-au uimit!!! Genele sunt…..

Daria: „scot rafturile!”

Andrei: „deschid usa”

Ce mai ziceti acum???? Ei nu auzisera niciodata aceasta intrebare,darmite raspunsurile noastre…..da, genele sunt de vina!!!! :)))))

Despre Antoaneta 2266 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

15 comentarii publicate

  1. Prima data ii intrebam despre elefant !Cand elefantul e in frigider intrebati si despre girafa!Mai sunt doua intrebari di seria respectiva …o sale poastez curand!

  2. Apropo de gene: e din categoria aschia nu sare departe de copac 😉 Eu inca mai am de asteptat pana sa imi intreb copilul cum e cu girafa si frigiderul. Dar nu mult 😛

  3. Dante: Nu bagam nici o girafa in frigider, ca nu acolo locuiesc girafele. Ele traiesc in padure. E clar, al meu are gene de matematician, nu se abate de la drum :)).

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,678 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: