Free image from pixabay

Ghid practic: Ce trebuie să urmărești când îți cumperi o mașină de spălat rufe (guest post)

Ghid practic: Ce trebuie să urmărești când îți cumperi o mașină de spălat rufe

 

În ziua de azi, când toate evenimentele par să se intample pe repede-înainte, trebuie să încercăm să ne ușurăm treburile casnice zilnice, astfel încât să ne putem concentra și asupra altor activități. Tocmai din acest motiv, ar fi bine ca, atunci când îți cumperi o nouă mașină de spălat, să ai în vedere câteva criterii esențiale. În acest mod, nu doar că vei investi inteligent, dar vei avea un ajutor de nădejde în această activitate, consumatoare de timp și energie: spălatul rufelor.

Free image from pixabay

 

3 criterii pe care trebuie să le ai în vedere la achiziționarea unei mașini de spălat rufe

 

1.Calitatea și marca

Fără doar și poate, atunci când ești în căutarea unei mașini de spălat care să îți satisfacă toate nevoile, trebuie să ții cont, în primul rând, de calitatea acesteia. Chiar dacă prețurile mici ar putea să te ispitească, trebuie să iei în considerare faptul că, dacă nu vei face o investiție durabilă, vei ajunge să consumi mai multe resurse financiare decât ți-ai fi dorit. Pentru a evita situațiile neplăcute în care acest aparat electrocasnic se deteriorează și, totodată, pentru a te asigura că hainele tale vor fi curățate într-un mod eficient, ai grijă ca marca mașinii de spălat pe care o achiziționezi să fie una apreciată și recunoscută pentru calitatea ei. În acest sens, poți comanda de pe https://www.badabum.ro/masini-de-spalat-rufe/gorenje/ o mașină de spălat marca Gorenje, care, cu certitudine, te va ajuta să duci la bun sfârșit această sarcină, într-un timp scurt și într-un mod economic și eficient. Așadar, investește în calitate și vei avea doar de câștigat.

2.Dimensiunile cuvei

Un alt aspect important pe care trebuie să îl urmărești este mărimea cuvei. Mai exact, evaluează tipul de haine predominant din garderoba ta și cantitatea de rufe pe care o speli săptămânal. De asemenea, trebuie să ai în vedere și numărul membrilor din familia ta. O dată ce ai stabilit aceste lucruri, alege o mașină de spălat rufe cu o cuvă suficient de mare încât să poată manipula toate hainele pe care le ai de spălat. Dimensiunile mari ale cuvei îți vor oferi, de altfel, și o mai mare flexibilitate și, implicit, va putea face față articolelor de uz casnic supradimensionate, precum așternuturile, prosoapele și covoarele. În consecință, dacă vrei să cumperi o mașină de spălat rufe perfectă pentru nevoile tale, nu uita să iei în considerare și acest criteriu.

 

3.Zgomotul pe care îl produce

Cu siguranță, ți s-a întâmplat până acum să ajungi acasă la o oră târzie și să nu poți utiliza mașina de spălat, de teama să nu îți deranjezi vecinii. Pentru că timpul este și asa destul de limitat, ar trebui să îți achiziționezi o mașină de spălat pe care să o poți folosi la orice oră din zi și din noapte, fără să îți faci griji că aceasta va produce un zgomot insuportabil. De aceea, ar trebui să optezi pentru un model care a fost special realizat de producători pentru a oferi un nivel de silențiozitate excepțional. În mod cert, dacă vei ține cont de acest criteriu, vei reuși să utilizezi oricând mașina de spălat și, drept urmare, să îți ușurezi treburile casnice.

 

În încheiere, trebuie să știi că, dacă vei ține cont de toate aceste trei criterii și vei alege un model potrivit pentru necesitățile tale, vei reuși să economisești atât bani, cât și timp și energie.

Despre Antoaneta 583 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

13 comentarii publicate

  1. Pentru mine criteriile acelea nu au nici o importanta, poa’ sa faca zgomot cat un Boeing777, important e sa am rufele curate. Si nici nu ma dau in vant dupa lucruri de firma, mi se pare ceva nefiresc sa cauti brandul si nu eficienta – la noi in tara, ma refer, unde nu ai nici o garantie ca produsul luat este chiar ceea ce scrie pe el. Eu la o masina de spalat rufe caut sa aiba piesele componente din metal, nu de plastic, cele importante, nu cutia de detergent, de exemplu. Am o masina Indesit luata in 1998 si e inca foarte buna. Ptiu, ptiu, sa n-o deochi! 🙂

  2. Eu am avut ani de zile.un Arctic extraordinar. Anul trecut mi#am luat tot aceeasi marca, alt.model. e groaznica, asta e tot.ce pot.spune. :))

  3. Tocmai ne-am luat una noua, dat fiind ca cea veche decedase. Desi, ce vorbesc, nu era atat de veche..Ceva la tambur se defectase, iar cum totul era incapsulat, reparatul ar fi costat jumate cat una noua.

  4. Eh, sa nu vorbim de masini de spalat rufe :))) Adica sa nu ma pui pe mine sa vorbesc intr-un comentariu despre acest subiect ca nu mai termin. Dovada stau articolele despre acest subiect pe care le-am scris cu naduf pe blog dupa ce mi s-a stricat masina de spalat si nu am putut s-o mai repar :))

  5. Eu am una autohtona si sa mi-o tina Dumnezeu inca multi ani de acum incolo. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna viata fara masina de spalat.

  6. Pentru mine la o masina de spalat cel mai important este zgomotul. Sa fie cat mai silentioasa. Dimensiunea cuvei conteaza si ea, dar o diferenta de 1 kg nu ma supara prea rau ca sa renunt la un anumit model. Interesant articol.

  7. eu intai imi stabilesc ce produs vreau sa cumpar (brand, clasa energetica, capacitate) si apoi ma pun pe vanat oferte 😀 Bine, asta e reteta mea la orice produs, nu doar la masini de spalat ca momentan am una pe care sper sa mi-o tina Dumnezeu sanatoasa cel putin inca 2-3 de ani.

    • Am avut cativa ani in care masina de spalat se strica foarte des. Cred ca in 18 luni am schimbat 3 masini de spalat. Innebunisem mai ales ca Andrei avea 3 luni si Daria 2 ani si ceva. Iti dai seama cate haine aveam de spalat si numai masina nu trebuia sa se strice 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.