Free image from pixabay

Guest post: Cum să te îmbraci mereu în ton cu moda?

Cum să te îmbraci mereu în ton cu moda?

Free image from pixabay

Femeile din societatea de astăzi au rămas fidele modei, o adevărată zeiță la care se închină toate suratele, indiferent de anotimpul în care se află. Poate și pentru că hainele se pare că au o forță puternică în viața de zi cu zi. O persoană care se îmbracă frumos, cu produse de calitate superioara are încredere de sine, este privită de cei din jur cu admirație, chiar are un succes mult mai mare decât o altă persoană care nu pune mare preț pe modul cum se afișează vestimentar.

Hainele oferă o anumita imagine celei care le poartă, spun ceva despre aceasta și de cele mai multe ori bunul gust este suficient pentru a face impresie bună. Nu este nevoie de o sumă prea mare de bani pentru a avea un look fabulos, ci doar să țină cont de câteva sfaturi generale și în rest intervin imaginația și creativitatea.

Iată cum să fii mereu la modă

*Primul pas, pe care o femeie trebuie să-l facă în acest sens, este să se uite prin garderobă și să se despartă de piesele învechite, care nu se mai poartă, păstrând doar pe cele versatile, care pot fi ușor combinate și care pun în evidență corpul. Un tricou și o rochie, care par că o îngrășă sau îi pun în evidență sânii prea mari, ar trebui scoase din dulap și aruncate. Se vor păstra doar piesele clasice.

*Rochițele sunt articolele vestimentare cel mai ușor și mai des folosite de către reprezentantele sexului frumos. Ideale pentru a pune în evidență calitățile sau pentru a ascunde defectele, acestea trebuie să se regăsească în dulap deoarece femeia modernă le folosește la serviciu, la www.atmospherefashion.ro găsești rochii de zi, la diferite evenimente importante, în plimbările tale prin parc sau pentru o simplă ieșire cu prietenii, la o terasă.

 

*Niciodată nu trebuie să cumpere haine bazându-se pe primul impuls, de multe ori nu are nevoie de ele cu adevărat și zac apoi nepurtate într-un colț de șifonier. Atunci când cumpără un articol vestimentar nou, doamnele și domnișoarele trebuie să se gândească bine ce piese au în dulap și să încerce să le asorteze în gând. Dacă nu găsesc niciun fel de combinație, atunci cel mai probabil ar trebui să renunțe din start la această piesă vestimentară.

*Simplitatea este preferată unui stil excentric pentru că nu tuturor le stă bine cu cercei candelabru, cu juxtapuneri de materiale sau cu accesorii formate din pene sau ținte. Uneori, însă, simplitatea poate duce la rezultate destul de plictisitoare, așadar este bine să fie găsit un oarecare echilibru și în acest sens.

 

*Noutățile încântă pe oricine și sunt așteptate cu sufletul la gură de toate doamnele și domnișoarele, aici putând fi găsite câteva outfit-uri fabuloase. Imediat ce apar noi trenduri, femeile se grăbesc să le adopte și să se afișeze în cel mai scurt timp cu astfel de ținute inedite, doar că și în acest caz trebuie avută mare grijă că nu cumva să cadă în ridicol. Nu tuturor le stau bine jeanșii mulați, rochiile lungi sau fustele asimetrice.

 

În concluzie, reprezentantele sexului frumos trebuie să mizeze pe eleganță, rafinament, pe chic și stil feminin prin definiție pentru că ținutele lor vestimentare să arate spectaculos și pentru a fi admirate oriunde s-ar afla. În afară de acest aspect, ele trebuie să mai mizeze și pe atitudine, mai ales pentru că hainele se poartă întotdeauna cu stil, carismă, cu o postură corectă și cu stimă de sine.

Despre Antoaneta 589 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

7 comentarii publicate

  1. La fel ca voi si eu ziceam sus si tare ca ma imbrac cum ma simt bine…iata totusi ca in ultima vreme am invata sa tin putin cont de regulile de stil ca sa nu fiu ridicola uneori si nu e rau deloc!

  2. Mereu ma amuzam cand vedeam in oracole intrebare aia daca esti in pas cu moda si mereu raspundeam ca am depasit-o de mult. In continuare sunt la fel. Nu am multe haine si nici nu sunt innebunita sa port ce e in tendinte. Pun pret pe calitate si pe croiala sa imi vina mie bine.

  3. Ar fi bine ca fiecare sa poarte cee ce i se potriveste, atat ca fizic dar si ca personalitate, la un moment dat. Poate ceea ce ni se potrivea odata nu mai merge in prezent si este necesara o actualizare. Sunt de acord ca atitudinea, increderea in sine, carisma sunt baza oricarei tinute bune. Imi place mult primul model pe care l-ai dat drept exemplu (rochia neagra, asimetrica). As purta, ca sa zic asa. 🙂

    • Nici eu nu ma omor dupa trenduri pentru ca risti sa dai banii si sa ramai cu hainele, dar ideea e buna: sa alegi haine care pot fi (re)utilizate indiferent de trendul care este in acel anotimp/sezon.

Tu ce parere ai?

%d blogeri au apreciat: