Free image from PxHere

Guest post: STUDIU – Pentru ce fac credit tinerii până în 35 de ani?

STUDIU: Pentru ce fac credit tinerii până în 35 de ani?

Tinerii sunt mari iubitori de aventuri și experiențe noi, iar atunci când își doresc ceva, fac tot posibilul să realizeze ceea ce își propun. Astfel, conform unui studiu realizat recent, în ultimii ani, tinerii din România fac din ce în ce mai des credite bancare, pentru a investi în case, vacanțe, dar și afaceri proprii. Citește, în continuare, despre câteva dintre investițiile pe care le-au făcut tinerii români în ultimii ani.

Free image from PxHere

Iată pentru ce fac tinerii credite bancare:

  1. Vacanțe

Cu o deschidere mult mai mare decât în trecut, când de vacanțe în locuri exotice se bucurau numai cei privilegiați, tinerii știu să profite la maximum de toate avantajele de care se pot bucura. Astfel, un procent de aproximativ 60% dintre cei care au participat la studiu au mărturisit că intenționează să facă un credit pentru vacanță sau că au făcut deja asta. Mai mult, câțiva dintre ei au spus și care este destinația lor preferată, iar dacă vrei să o descoperi și tu, poți afla mai multe aici https://www.cherhana.ro/ despre Pensiunea Cherhana din Delta Dunării. O asemenea locație merită din plin investiția ta!

  1. Locuințe

Deși o bună parte dintre tineri preferă să închirieze, nu să investească într-o casă a lor, un procent de 80% dintre tinerii participanți la studiu au spus că au făcut un credit pentru a-și cumpăra o locuință sau că urmează să facă unul. Dacă ești interesat și tu să investești într-o casă, poți să vezi aici ofertele celor de la Novum Invest. O astfel de investiție îți poate aduce o satisfacție enormă, dacă te gândești la faptul că, atunci când vei termina de plătit pentru împrumut, te vei alege cu o locuință proprie. De asemenea, un alt mod de a beneficia de pe urma unei asemenea achiziții, în cazul în care ai deja o locuință stabilă, este acela de a o închiria, la rândul tău, altora.

  1. Afaceri

Din ce în ce mai întreprinzători și mai dornici să se afirme, tinerii din România au început să își pună în practică ideile inovatoare prin afaceri proprii, care, deloc surprinzător, se bucură de succes. Acest lucru nu este, însă, de mirare, având în vedere investițiile serioase pe care tinerii le-au făcut pentru a-și ajuta business-urile să crească și să fie cât mai vizibile pe piața românească. Astfel, un procent de 45% dintre tinerii care au participat la studiu au spus că au o afacere, mai mică sau mai mare, pentru care au fost nevoiți să facă un credit. Tot ei au mai spus și că banii investiți inteligent au fost recuperați într-o perioadă relativ scurtă de timp, aceștia nefiind stresați de faptul că trebuie să returneze sume considerabile de bani.

Dacă ești tânăr și îți dorești să faci un credit pentru o investiție de pe urma căreia să profiți din plin, ia în considerare aceste câteva sugestii și vei vedea că, dacă depui puțin efort, rezultatele vor fi vizibile în cel mai scurt timp.

Despre Antoaneta 583 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

7 comentarii publicate

  1. noi am facut credit pentru casa si masina. initial, a fost masina. anul trecut a venit randul apartamentului. adevarul e ca decat sa stai sa platesti chirie… mai bine platesti rata si ramane a ta

  2. Asta cu vacanta zau ca nu am inteles-o. Adica sa intru in datorii doar ca sa ma plimb? Apoi hop, apare ceva, nu mai platesc rata si raman fara casa. Ii mai vezi colo ca se arunca de pe cladiri. Unii sunt inconstienti. Eu sincer credeam ca pentru locuinta, afacere, masina sau sanatate. La vacanta zau ca nu m-am gandit. :))) dar neah, studiile astea se fac pe baza unor informatii.

  3. Sa faci un credit ca sa pleci intr-o vacanta , mai ales una exotica sau in afara tarii mi se pare o prostie. dar fiecare cu buzunarul sau 😀

  4. In primul rand dupa cum iese din situaia statistica, tinerii investesc in locuinte, totusi nu cred ca pe locul doi sunt vacantele.

    • Cred ca depinde de varsta lor…cei mai tineri pleaca in vacante, fara griji pentru ca nu au (inca) copii. Cei care sunt casatoriti si au copii, au ca prioritate stabilitatea financiara.

Tu ce parere ai?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: