influencer în online

Iată cum poți deveni și tu influencer în online!

Iată cum poți deveni și tu influencer în online!

În ultimul timp se aude tot mai des vorbindu-se despre influencer în online sau „influencer marketing”. Asta este cu alte cuvinte noul trend în materie de vânzări.

Conform unul studiu făcut în 2017, 28% dintre achizițiile online făcute de clienți a fost datorat marketingului cu influencerii. În plus, 67% dintre companii au declarat că au intenția de a mări pentru anul acesta bugetul de lucru cu influencerii.influencer în online

Trendul acesta este susținut pe de o parte de generațiile tinere care sunt mai învățate cu tehnologia și mai tentate să cumpere comandând online și pe de altă parte de către companii care au văzut în această posibilitate de a-și face reclamă o modalitate de a ajunge mai ușor la client.

Dacă încă nu știai sau nu ți-ai dat seama, un influencer este acea persoană care are puterea de a-ți influența o anumită decizie. În vremurile noastre atât de digitalizate, influencerii par a se fi născut abia acum și aici, adică în spațiul virtual. Ceea ce nu este deloc adevărat!

Nu e nevoie să fii vedetă ca să fii influencer!

Influencerul a existat de când lumea, doar că la o scară mai mică. Și cred că primii influenceri din viața ta au fost chiar părinții tăi. Ei ți-au influențat de mic alegerile în ceea ce privește cumpărăturile, sau invers, ținând cont de mofturile pe care cei mici le fac de obicei cand vor ceva.

Influencer este și vărul, mătușa, unchiul, vecinul, prietenul cel mai bun sau colegul de serviciu. Nu ți s-a întâmplat vreodată să cumperi ceva pentru că a fost foarte lăudat de unul dintre ei? Eu cred că da!

Influencer poți fi chiar și tu! Cu siguranță, pentru că la rândul tău ai influențat decizia de cumpărare a celor de lângă tine! Am dreptate?

Acum, odată cu apariția internetului această influență s-a extins, de la comunitatea mică din viața ta reală la una mai mare căreia i te poți adresa în mediul online.

Un concept de marketing genial

Documentându-mă pentru a scrie acest articol am aflat despre un concept unic la noi în țară, Vindem-ieftin.ro Casa de Comenzi care îți dă tocmai această posibilitate, de a deveni influencer în online. Și încă unul poate mai credibil decât orice vedetă!

Vindem ieftin.ro este un broker din domeniul materialelor de construcții organizat pe principiul caselor de comenzi pe care tu le știi că aveau de-a face cu domeniul alimentației. De data asta însă, casa de comenzi îți dă posibilitatea să achiziționezi materialele necesare construcției sau renovării casei tale cu un click, economisind altfel timp și făcând economii în buget!

Nu vei mai avea de alergat prin depozite după materiale de construcții ca să cauți cele mai bune prețuri și poți compara din fața calculatorului ofertele pe care deja le ai de la alți furnizori.

În plus, ai consiliere gratuită în ce privește informațiile despre produse, putând în acest fel verifica dacă meseriașul pe care l-ai angajat ți-a făcut cele mai bune recomandări în ceea ce privește necesarul de materiale.

În același timp poți deveni și influencer online, așa cum spuneam mai sus. Asta pentru că cei de la vindem-ieftin.ro au avut o idee de marketing genială zic eu, aceea de a ne da șansa și nouă, oamenilor obișnuiți să devenim influenceri în online.

Influencer în online poți fi chiar tu!

Vrei să renovezi baia sau bucătăria și ai nevoie de gresie și faianță? Faci o comandă de pe site, produsele îți vor fi expediate acasă direct de la producători.

Marfa este ambalată corespunzător și ajunge la tine în cele mai bune condiții fără a mai fi stocată prin depozite sau manipulată de nenumărate ori, iar în prețul final nu se vor mai găsi și costurile aferente acestor operațiuni. Vindem-ieftin.ro garantează o economie de 10-20% la achizițiile făcute la un necesar ce include produse din mai multe categorii.

Filmezi primirea comenzii pe care ai făcut-o și urci această recenzie video pe site la ei. Beneficiezi astfel de o reducere de 100 de lei la următoarea comandă, iar prin recomandarea ta ai puterea de a influența decizia de cumpărare a altor persoane.

Devii astfel influencer în online, îți amenajezi casa cu materiale de calitate și la prețuri mai mici făcând în același timp economii la buget și câștigi 100 de lei!

Sinceră să fiu, atunci când îmi comand ceva online, eu iau această decizie bazându-mă nu pe reclamele văzute la televizor sau făcute de vedete pe Facebook sau Instagram, ci exact pe genul acesta de mărturii venite de la oameni obișnuiți ca și mine.

Recenziile celor ce au cumpărat un produs și în mod special recenziile video asigură transparența de care ai nevoie pentru a avea încredere în comerciant!

Tu cum iei decizia de cumpărare? Te-ai gândit vreodată că poți fi la rândul tău, influencer în online?

***pentru proba 4 SuperBlog 2018***

7 comentarii publicate

 1. Intr-un fel ai dreptate, daca ne raportam la campania asta frumoasa despre care ai scris – aici da, oricine e influencer sau poate fi. Dar, daca vorbim de influencerii aia de pe Instagram, de exemplu, acolo nu poti razbate. E nevoie sa fii Dorian Popa, sa iti rupi un picior si sa ajungi la Capatos co-prezentator un sezon si sa te rogi in fiecare seara de oameni sa-ti dea follow.

  • :)))) Da, ai dreptate! Dar eu am vrut sa scot in evidenta ca la urma urmei toti suntem un pic de influenceri si ar trebui sa ne bucuram pentru asta si sa incercam sa ajutam pe altii asa cum putem. Fara vedetisme si fara a fi vedete 😉

  • Cristina, iarta-ma ca te contrazic, dar si pe Instagram sau YouTube se poate razbate si se poate ajunge – „influencer”. Ai nevoie doar de rabdarea, pasiune si dedicare, dar mai ales de o strategie foarte clara!

   • Ciprian, eu as fi curioasa de strategie 🙂
    Am vazut conturi care s-au ridicat pe Instagram publicand, da, foarte des si constant, dar … au sacrificat viata personala pentru asta. Adica sa fii toata ziua ”legat” de un telefon mobil si sa ”dai tot din casa” mi se pare un efort foarte mare si care la urma urmei nu stiu daca merita.
    Mult mai usor, insa, le este vedetelor sa devina influencer pe Instagram. Ele deja sunt promovate si cunoscute plus ca nu cred ca stau ele toata ziua pe Instagram ca sa posteze. Au angajati sau agentii care lucreaza pentru ei.

Trackback-uri și pingback-uri 1

 1. Acoperișul casei părintești · Drumul Vieții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.