cadouri parfumate

Idei de cadouri parfumate pentru cei mici

Idei de cadouri parfumate pentru cei mici

Nu știu dacă voi ați făcut deja cumpărăturile sau măcar listele de cumpărături pentru Moș Crăciun dar eu le-am făcut pe ambele. Da, am zis că anul acesta nu strică să mă organizez mai bine așa că listele cu ce să pună Moșul în desagă le-am făcut de prin noiembrie. Așa că am deja cadouri de Crăciun. Le-am comandat recent de la Notino.

Mi s-a părut foarte comod să comand online cadourile și, în plus, am vrut să mai diversific. Anul acesta în desagă se vor găsi jucării, cărți dar și ceva produse cosmetice/de îngrijire/parfumuri. Da, chiar și cei mici au acum acest ”privilegiu” dacă îi pot zice așa.

cadouri parfumate

Se găsesc acum de cumpărat și pentru cei mici diferite produse cosmetice, de îngrijire sau chiar parfumuri, personalizate cu pozele diferitelor personaje preferate din desenele animate. Ștrumfii, Minionii, Barbie, Elsa sau Spiderman pot face baia sau spălatul pe dinți mai vesele și mai plăcute pentru copii.

Da, poate că pot părea niște cadouri pentru copii un pic mai extravagante deoarece poți plăti un preț mai mare doar pt că ambalajul nu este unul obișnuit. Însă de sărbători mai merge, zic eu.

Și apoi, un copil tot are nevoie de un gel de duș, un săpun, un balsam de buze, sau, dacă este mai mare, de ce nu, un parfum. Pentru fete mai ales, cred că un parfum este un cadou ideal. Eu, cel puțin exact asta i-am luat nepoatei mele si sunt sigura că o să-i placă. Mai ales că pe ambalaj este o poză cu prințesele ei preferate.

Mai găsești, de asemenea, truse cosmetice, periuțe electrice pentru copii iar fetițele, cel puțin, vor fi încântate de bentițe sau agrafe colorate, de benzile elastice sau alte accesorii drăguțe pentru prin părul.

În ce privește parfumurile, să știți că și băieților li se poate face un astfel de cadou. Se pot comanda parfumuri pentru băieți sau seturi cu parfum, care să aibă personajele lor preferate pe ambalaj. Băiețelul meu e încă prea mic pentru un astfel de cadou dar am să țin minte pentru a lua în considerare această variantă anul viitor. Poate chiar de ziua lui. Genul acesta de cadou merge făcut tot timpul anului, nu doar de Moș Crăciun.

Dacă vreți și dacă nu aveți chef sau nu vă pricepeți, să știți că puteți opta să profitați de serviciul ambalare cadou și să primiți cadoul gata ambalat, într-o cutiuță elegantă, legată cu panglică de satin. Am văzut pe site câteva poze cu aceste cutiuțe pentru ambalaj și mi-au placut foarte mult. Cred că sunt potrivite și pentru un copil, ce-i drept, ceva mai mărișor.

Voi ce părere aveți despre acest serviciu de ambalare a cadourilor? Este sau nu potrivit și pentru un copil un astfel de ambalaj mai elegant?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.