cadouri pentru bărbatul iubit

Idei de cadouri pentru bărbatul iubit

Idei de cadouri pentru bărbatul iubit

De cele mai multe ori când căutăm idei pentru cadouri, ne apar sugestiile de cadouri pentru femei, pentru fete, pentru iubite. E drept că reprezentantele sexului frumos primesc cele mai multe cadouri cu diferite ocazii sau așa pur și simplu.

Dar oare bărbații nu trebuie și ei răsfățați? Măcar așa din când în când să li se acorde și lor dovezi de prețuire? Momentele acestea vor fi desigur mai rare decât cele în care femeile sunt răsfățate, dar totuși trebuie să existe.

cadouri pentru bărbatul iubit

Așadar, dacă vei căuta cadoul potrivit pentru bărbați poți fi sigură că îl vei găsi. Poate îi știi gusturile, poate că nu, dar cu siguranță că te vei putea decide, după ce vei citi o mulțime de recomandări de pe blog-uri, dar și de pe site-urile magazinelor specializate.

Personal am găsit la Class Gifts o mulțime de idei de cadouri, unele dintre ele absolut originale. Multe dintre cadourile văzute scolo sunt potrivite pentru bărbatul iubit, altele însă se potrivesc de minune și bărbaților cu care nu ai decât o relație oficială, gen șef sau partener de afaceri. De asemenea multe dintre cadouri pot fi cumpărate pentru a fi oferite bărbaților și de către alți bărbați, nu doar de către femei.

Hai să vedem împreună câteva idei de cadouri pentru bărbatul iubit pe care eu ți le recomand în funcție de gusturile mele.

Idei de cadouri pentru bărbatul iubit

Seturile de pahare de cristal pentru servirea diferitelor băuturi vor fi întotdeauna potrivite pentru un bărbat rafinat, care știe să aprecieze frumosul. Vor avea o viață foarte lungă, de ani sau chiar zeci de ani și îi vor aminti mereu de tine celui ce le primește. Iar dacă bărbatul respectiv mai este și soțul sau iubitul tău cu care vei fi împreună, te vei folosi și tu de cadoul lui…, că doar va fi în cele din urmă în casa amândurora. Șmecheria asta știută din vremea bunicilor merge întotdeauna: fă-i un cadou care să fie un pic și al tău…carafa sticla

Tot din cristal există multe obiecte utile și decorative pentru casă, cum ar fi bomboniere, suporturi-încălzitoare pentru cognac, suporturi pentru lumânări parfumate etc., lista fiind foarte lungă. Sticla-cristal este prețioasă și creează întotdeauna o zonă de interes acolo unde este așezată, având deci un material cu potențial de mare efect vizual.

 

Niște cești de cafea frumoase și rafinate pot fi de asemenea oferite și unui bărbat. Pe unele dintre aceste servicii de cafea nici nu am putea să le încadrăm cu siguranță într-o anumită categorie, cum ar fi obiecte utile pentru casă. Unele sunt adevărate opere de artă, care vor fi admirate și apreciate de privitori peste timp.

Obiectele religioase, cum ar fi iconițe-bijuterii deosebite, din argint sau din alte materiale prețioase, își vor găsi și ele locul în casa și în inima unui bărbat și îi vor aminti că legătura cu tine nu este doar una pământeană, ci că are legătură și cu divinitatea.

Acum să nu se supere doamnele că am discutat doar despre bărbați. Tot pe Class Gift se găsesc și cadouri deosebit de elegante pentru ele, numai să ai răbdare să cauți. Ocazii de a le primi apar mereu sau pot fi chiar inventate! Am dreptate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.