Iepurasul a venit…

…top,top cu daruri pentru copii….cuminti :))

Se pare ca saptamana aceasta a fost una a asteptarilor 😀 ….. astazi a venit comanda de la Julia Toys si a facut doi copii foarte fericiti!

Circul cumparat pentru Daria a avut un efect de zile mari: e vesele, vorbeste mai mult decat de obicei, se agita…..E prima data cand nu stie cu ce sa inceapa intai: atat d emulte jucarii sunt in set!

Cand am fost la Atelierul de ceratie organizat de Talente de Nazdravani, Andrei nu se mai dezlipea de o cale ferata din lemn (are multe modele, dar…na’ ca d’asta nu are 😀 ….mami care e mai copil decat copiii (asa ma cearta mama mea=bunica lor), cum a vazut oferta pe site-ul Juliei, cum a profitat 😉 si i-am luat un set care l-a facut sa i se lumineze fata si sa fie fericit. A mutat vagoanele pe sine,le-a aranjat cum a avut el chef (au magneti la capete si se prind usor), acoperisurile le-a schimbat la casute, a plimbat omuletii si indicatoarele peste tot :)))

Ma bucur ca le-am facut aceasta bucurie chiar inainte de a pleca in vacanta 🙂 ….. anul acesta nu vom avea (din nou) vacanta de vara asa ca vacanta de Paste va fi vacanta noastra 😉

Despre Antoaneta 2264 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

6 comentarii publicate

  1. Vad ca si pe tine te-a prins licarul!Vom fi dependete de acest licar! 🙂
    Multumesc pentru adaugarea la grupul de pe FB.Biblioteca Zorilor am vizitat-o foarte des!

  2. Mi-a placut si mie circul acela de cand l-am vazut, abia m-am abtinut 🙂 Felicitari pentru achizitii, sa se bucure cei mici de ele!

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. Orasul nostru « pitici dar voinici
  2. Au-hu-uuuuuuu!!!! sosesc pieile rosii!!!!!!!!!!! « pitici dar voinici

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,701 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: