înapoi la școală

Înapoi la școală, înapoi la sport!

Înapoi la școală, înapoi la sport! Oferte bune de la Decathlon în campania Back to school.

Ca în fiecare toamnă, la noi ca și în multe alte țări de pe planetă, a început școala. Numai că în acest an școala a început cu foarte multe restricții impuse de pandemia provocată de virusul SarsCoV2. Evident că este foarte important ca răspândirea bolii să fie stopată, dar este la fel de important ca părinții și copii deopotrivă să se adapteze și să ducă o viață cât mai apropiată de normal.

Printre „suferințele” pe care copiii le au de îndurat la școală se numără și limitările impuse orelor de sport din motive strict sanitare: copiii nu se vor mai putea mișca nestingheriți. Este evident că după multele luni de stat acasă, lipsa mișcării nu poate avea decât efecte negative, iar acum nici mișcarea de la orele de sport nu mai e ce a fost.înapoi la școală

Este o perioadă dificilă pentru toți, iar rolul părinților parcă devine mai important ca niciodată. Părinții trebuie să-și ajute copiii la temele on-line, dar trebuie totodată să se implice și în angrenarea copiilor în activități fizice care să mai atenueze din efectele negative ale sedentarismului.

O soluție care sigur va funcționa și va fi adorată de copii și în egală măsură de inițiatori, părinții adică, este ieșirea întregii familii la drumeții în week-end. O drumeție înseamnă mișcare în aer liber, dar mai înseamnă și cunoașterea unor locuri noi, care nu sunt accesibile decât mergând pe jos. O drumeție mai înseamnă apropierea membrilor familiei, deoarece în vremurile moderne parcă prea puțin timp ne mai rămâne pentru a-l petrece chiar cu cei mai dragi nouă.

încălțăminte copii

Pentru ieșirea într-o drumeție nu trebuie mari investiții, niște haine lejere fiind suficiente, dar neapărat trebuie purtată încălțăminte drumeție, care este comodă și rezistentă, special concepută pentru așa ceva. Noi cel puțin am ales să facem mai multe ieșiri scurte în această vară, ca să vedem locuri frumoase din munții noștri, dar să facem acolo și cât mai multă mișcare, nu în ascensiuni montane dificile, ci în drumeții lejere.

Ce-i drept mai avem nevoie de ceva echipamente sportive, pe care le vom achiziționa la prețuri excelente de la Decathlon. Treninguri de exemplu ne trebuie tuturor, nu doar copilului, deoarece acest gen de îmbrăcăminte este foarte potrivit pentru orice ieșire în aer liber.

Pentru ca ai noștri copii să facă mișcare cât mai multă o posibilitate ar mai fi înscrierea lor la un club sportiv, deoarece acestea funcționează încă, deși cu restricții. Rucsacuri și genți fotbal am văzut în ofertă la prețuri foarte bune la Decathlon și cum băiatul meu vrea să meargă în curând la fotbal, poate tragem o fugă să cumpărăm ceva, cât mai repede posibil.

genți sport

De ce am spus asta? Pentru că oferta lor Back to school este pe terminate, adică mai este valabilă doar până la finalul lunii! Așa că în acest weekend vom merge la cumpărături. Eu am pe listă și niste bețe de treking pe care mi le doresc de ceva timp. Cred că mi le voi lua acum.

Cu siguranță vom găsi și multe lucruri interesante. Iar dacă nu le vom cumpăra acum, măcar ne vom face planuri pentru anul viitor. Vouă vă place să faceți mișcare? Cum plănuiți să faceți cât mai mult sport toamna asta?

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.