Invat…. cu Gama

Ca suntem fani ai editurii Gama nu e o surpriza pentru nimeni, nu? Folosim jocurile din colectia „Scrie si sterge”  (setul consta in 20 de jetoane imprimate fata/verso +marker special – costa 13,5 ron) si ma bucur ca nu se zgarie deloc jetoanele ceea ce imi permite sa sterg de nenumarate ori ceea ce a lucrat Daria si sa o ia de la capat de cate ori e nevoie 😉 (mai ales ca uneori vrea sa triseze si isi lasa semne 😀 )  , urmatoarele vizate sunt cartile de joc  (Daiana, profesoara Dariei, ne-a imprumutat un set de carti cu primele cuvinte si mi-a placut calitatea lor mult de tot asa ca am decis sa arunc o privire si pe la colectia aceasta 😉 mai ales ca preturile seturilor nu sunt deloc rele, dimpotriva as putea spune – 7,9 ron) . Avem si cateva carti din colectia „Invat sa citesc – nivelul I” (cartile au preturi foarte bune – 4,5 ron/cartea) care sunt foarte frumoase si utile (paginile sunt dintr-un carton plastifiat lucios, foarte rezistent, superb desenate – pe mine ma intereseaza toate aceste aspecte intru-cat e vorba de 2 copii care vor invata de pe ele si vreau sa reziste mult si bine), reprezinta primii pasi spre independenta copilului,spre libertatea de a citi singur-singurel 😉 .

Ei bine, am cateva surprize pentru voi (asa cum au fost si pentru noi): am primit un cadou frumos de la Editura Gama – Colectia „Invat…” – fiecare carte avand cd cu jocuri pentru a ajuta copilasii sa asimileze mai usor notiunile : ” Invat sa numar”, „Invat Alfabetul”, „Invat animalele”, „Invat limba engleza”, „Invat limba franceza”, „Invat limba germana”. In curand, vor apare si pe site  (alaturi de celelalte minunate carti cu CD) asa ca vi le prezint in avanpremiera 😉

Le vom lua pe rand, asa cum vom lucra si noi cu ele (stiti deja ca nu prezint/recomand ceva fara sa folosim noi inainte pentru ca vreau sa imi dau seama de utilitatea lor, de modul in care ne putem juca cu ele/folosi). Astazi va prezint toata colectia si, de maine, incepem prezentarea lor treptata 😉

Despre Antoaneta 2264 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

10 comentarii publicate

  1. Super!!
    sa sti ca si eu i-am luat lui Danut o carte din seria „Invat sa citesc”, dar am dat 8,9 ron pe ea :(((( . Trebuie sa fie foarte atent cand citesc eu, practic sa urmareasca impreuna cu mine, ceea ce este ff bine…incet, incet, vor invata si mai bine literele.
    Stii cumva care este pretul unei carti cu CD? (am inteles ca le-ai primit cadou) sau cand vor aprea pe site?
    Muultumesc ! 🙂

    • Din păcate, nu putem controla preţurile comercianţilor… 🙁 Dar să ştii că toate cărţile pot fi comandate pe site. Chiar dacă unele nu sunt în acel moment pe stoc, ne străduim să găsim soluţii. Există şi reduceri (în funcţie de valoarea comenzii), trimitem şi prin poştă, şi prin curier, iar la comenzi de peste 90 de lei transportul este gratuit. Oricum, dacă ai orice fel de nelămurire, poţi trimite un e-mail la noi la redacţie: redactie[at]edituragama.ro.

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,654 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: