Joc cu forme geometrice (handmade)

Am inceput dimineata in mod frumos ducand-o pe Daria la gradi’ – e bucuria diminetilor petrecute impreuna sa discutam vrute si nevrute in drum spre gradinita, dar si de la gradi’ spre casa – moment in care eu o rasfat cu ceva dulce  si ea imi povesteste tot ce a facut in orele petrecute cu doamna si ceilalti copii – mi-au lipsit mult aceste momente. Intoarsa acasa,mi-au picat ochii pe cutia ramasa de la bomboane si capacele de lapte adunate de atata vreme 😀 asa ca mi-a venit o idee pentru jocurile cu Andrei.

Am pus capacele in cutia cu forme de bomboane si l-am lasat sa se joace cu ele cat am cautat foliile autocolante colorate cu forme geometrice cu care ne jucam de mai bine de un an. Am lipit 2 cate 2 forme de aceeasi culoare: vroiam sa verific daca mai stie formele, culorile, dar si sa caute perechile.

Jocul s-a dovedit un pic prea simplu. Dupa  vreo 10 minute s-a plictisit de el asa ca l-am lasat sa faca ce vrea cu capacele. Ce a rezultat? masini,trenuri….a, sa nu uitam! A chemat-o pe mamaie sa o intrebe daca stie si ea formele ca vrea sa o invete el – sa fie profesor! :)))

Mai am inca destule capace asa ca ma gandesc cum sa le mai folosesc si pe celelalte!

Despre Antoaneta 2267 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,640 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: