Joc SAVANT

Asa cum am mai spus Daria are o imaginatie care ne da gata!!!! 🙂

A inventat un joc pe care l-a numit SAVANT!!!

E un joc simplu, care sigur este jucat de multi altii…..doar ca ideea aceasta i-a venit ei cand cautam ceva sa ne jucam in masina in timpul unei excursii….vroiam pur si simplu sa nu ne plictisim 😀

Regulile sunt simple si pe intelesul tuturor : cineva spune un cuvant, de ex.: MASINA si ceilalti trebuie sa spuna alt cuvant legat de primul, de ex.: ROATA sau DRUM sau MECANIC sau EXCURSIE etc…..

Este un joc de asociere. Copiii invata sa gaseasca ceea ce au in comun anumite obiecte, animale, flori etc. Daca sunt mai multi copii (daca se implica si parintii 😀 ) faceti concurs cine spune mai multe variante de asociere….e un fel de brainstorming :)…..

Astfel piticii invata sa gandeasca rapid …..ii va ajuta in timp sa reactioneze rapid, sa gaseasca solutii….

Ce pot spune….sunt foarte mandra de fetita mea…..Are mama o fetita frumoasa foc, nazdravana cat cuprinde care nu inceteaza sa ne uimeasca cu ideile nastrusnice,interesante pe care le are ……cred ca asta simt toti parintii, asa ca haideti sa spunem toti cu voce tare: AVEM CEI MAI FRUMOSI SI DESTEPTI PITICI VOINICI DIN LUME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LOL

Despre Antoaneta 2266 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

3 comentarii publicate

  • multumim 🙂
   avem multe alte jocuri inventate de ea (schimba mereu regulile, vine mereu cu noi idei) doar ca nu pot tine eu pasul cu ea ca sa pot nota tot ce propune
   mai nou, amandoi au un joc: „jocul de-a imaginatia” – fiecare spune ce face un personaj inventat (de ex, Andrei spune: „stii ce a facut fratele meu? o data, s-a catarat pe o scara tocmai sus pe casa si a turnat apa in burlane” 😀 )
   voi incerca sa notez jocurile inventate de Daria si voi face un articol separat 😉

Trackback-uri și pingback-uri 1

 1. Joc: T.O.M.A.N.A.P. | Pitici, dar Voinici

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,717 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: