Jurnal despre mine (11) – surprize și…surprize!

Azi nu eram convinsă că voi avea timp să scriu și acest jurnal, dar am zis să fac totuși un efort chiar dacă am gândurile în mai multe direcții.

Astăzi

Este o zi de sâmbătă caniculară. Am pornit aerul condiționat încă de dimineață.

Săptămâna aceasta

A fost una lungă, plină de tot felul de surprize de mai multe tipuri. Copiii au fost plecați în tabără, s-au întors joi seara. Am reușit să vorbesc cu ei la telefon de câteva ori. Din ce am aflat, au fost și copii care aveau tablete la ei așa că Daria mi-a reproșat că nu am făcut la fel. I-am spus că fiecare părinte decide ce face. Eu am decis că o tabără ar trebui să însemne distracție, relaxare, descoperire de lucruri noi. E drept că nu au avut multe drumeții așa cum spera Daria, dar am asigurat-o că a doua tabără va fi pe măsura dorințelor ei pentru că acolo merg mulți copii mai mari și drumețiile vor fi la ordinea zilei. Sper să nu greșesc! Na…mi-am dat cu părerea sperând să o conving că tableta nu o va ajuta prea mult în tabără 😛

Nu mai reiau cum a fost prima tabără. Dacă vă interesează subiectul aveți aici linkul. Pentru Daria a fost distractiv, pentru Andrei a fost relaxant așa că, una peste alta, pentru o primă experiență nu a fost rău deloc. Sper ca a doua tabără să fie pe masura taberelor din copilăria mea și să meargă în drumeții. Dar…până la urmă chiar nu contează ce vreau eu și ce așteptări aș avea ca părinte. De ce? E simplu: experiența aceasta este a copiilor, nu a adulților! Atâta vreme cât copiii se simt bine, chiar nu mai contează altceva!

Copiii

Să vă spun ce au făcut când au ajuns acasă? Sigur ghiciți! S-au dus direct la tablete 🙂 )))) Da, erau încărcate. Doar primisem “ordin” de la șefi 😛 Ce nu le-a convenit? Nu funcționa netul! 🙂 )))) Scuze, dar pentru mine a fost distractiv să le văd reacțiile! Abia vineri au avut net și timp de jumătate de zi parcă își regăsiseră un vechi prieten 😛

Rex

A fost cel mai fericit când au ieșit copiii să se joace cu el. Nu știa la care din ei să alerge mai repede, de cine să se lipească cu dor si dragoste.

Planuri

După 8 zile, pot spune că am reușit parțial să respect planul pe care îl făcusem. Cert e că am reușit să slăbesc 4 kg așa că e bine momentan. Am citit în limita timpului disponibil ceea ce ați văzut și voi pe blog. Am reușit să intru într-un ritm cu blogul deschis de Claudia, unde scriu articole în limba engleză. Urați-ne succes! Emoții sunt, dar na…am intrat în horă, nu mai dăm înapoi!

Imaginea săptămânii

Despre Antoaneta 583 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

9 comentarii publicate

  1. sambata a fost teribil de cald. Si noi tot cu aerul conditionat am supravietuit. Acum, sincer, eu le-as fi dat si tableta. Sa fie alegerea lor. Oricum probabil ca doar seara ar fi intrat cateva minute pe ea.

    • Nu poti risca sa iei cu tine ceva scump pentru ca nu stii daca exista riscul sa dispara ori ba. In plus, crede-ma pe cuvant ca, daca aveau tabletele la ei, cu greu ii mai urneai sa faca altceva daca acel ceva nu ar fi fost foarte interesant.

  2. Imi place imaginea aleasa de tine ca fiind imaginea saptamanii 🙂
    Sunt norocosi ca sunt doi si pot avea grija unul de celalalt si tu esti mai linistita in felul asta. Sau, ma rog, ar trebui sa fii :p

Tu ce parere ai?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: