Jurnal despre mine și …ultimele zile

Jurnal despre mine și …ultimele zile

Așa cum ați observat, am lipsit câteva zile de pe net. Nu, nu am fost în concediu. Unii dintre voi știu că am perioade când sunt foarte ocupată, dar și perioade de așa zisă liniște. Ei bine, după câteva zile intense și extrem de agitate, am reușit să mă simt rău. Simptome? Greață, febră, dureri intense de cap, nu suportam mirosurile. Da, ați înțeles bine. Ficatul meu a zis stop! Ai greșit cu dieta, treci la un regim de viață sănătos! Și avea mare dreptate! Azi am ieșit din casă mai mult de nevoie (trebuia să rezolv ceva urgent) și apoi am stat în pat cât să recuperez efortul depus în acele 45 de minute în care mai mult am condus decât am mers prin soare. În fine…cam așa au fost aceste zile…nu intru în detalii pentru că momentan abia îmi trag sufletul. Ce vreau să spun este că vor urma câteva zile cu articole programate (azi am făcut un efort să scriu mai multe articole care erau în așteptare) așa că veți avea ce citi. Pe măsură ce mă voi simți în stare ori voi avea inspirație, voi publica și alte articole.

Astăzi

Afară nu a mai fost așa de cald. A fost o zi cu temperaturi suportabile.

Copiii

Au avut o zi mai agitată de dimineață, apoi am stat de vorbă despre anumite aspecte. Au înțeles de ce, cum, de ce nu (mai ales Daria) așa că…am decis să mergem mai departe.

Rex

Și el a avut o zi agitată (același motiv ca și copiii, dar din altă perspectivă). Acum s-a liniștit…e din nou stăpân pe teritoriul lui.

Eu

Zilele trecute am reușit, printre picături, să fiu și pe acasă și să pun la lada frigorifică legume și fructe pentru la iarnă. Știți deja că noi nu prea mâncăm dulceață/gem ori zacuscă așa că nu mă omor făcând așa ceva. Dacă au poftă fie pun în mașina de pâine o pungă de fructe de la ladă și le pregătesc un borcan de dulceață (am povestit AICI despre mașina de pâine ieftină pe care am cumpărat-o acum ceva vreme), fie luăm de la mama. Așa că…nu mă stresez din cauza asta. Oricum, momentan am în ladă: dovlecei cuburi, verdețuri tocate mărunt – acestea sunt trimise de mama. Am pus câteva pungi cu mure (am uitat să pun căpșuni și îmi pare rău de tot), pere și piersici rase, prune cuburi. Am pregătit și câteva pungi cu roșii cherry. Mai am de pus o grămadă de legume, dar și pungi cu mere rase, dar aștept să se facă la țară. I-am dat și soacrei mele din tot ce am primit pentru că știu că își pregătește pentru iarnă tot ce poate.

Am reușit să termin de citit seria The Immortal Descendants (articolele despre ultimele două volume spre finalul săptămânii). Azi m-am încăpățânat să scriu articole pentru toată săptămâna. Veți vedea zilnic ce am pregătit. Sper să vă fie pe plac!

Fotografia săptămânii

(free image from public domain pictures)

Visul e cel care ne împinge mai departe!

Despre Antoaneta 590 de articole

Imi place sa scriu, sa citesc.
Invat sa ma bucur de viata.

4 comentarii publicate

  1. Si eu din cauza unei probleme de sanatate ma vad obligata sa mananc sanatos, cu toate ca imi este pofta sa mananc altceva.

    • Nu pot spune ca as avea pofta de mancare. Mai degraba ma fortez sa mananc pentru ca in ultimele zile abia am reusit sa mananc ceva usor gen salata de rosii.

  2. Multa sanatate, Anto! Caldura aceasta excesiva duce la fel de fel de reactii ale organismului. Abia astept sa citesc articolele, mai ales ca si eu am fost foarte ocupata in ultima vreme.

    • O sa intru pe blog de cate ori voi putea si voi raspunde la comentariile voastre, dar nu promit ca se va intampla zilnic (momentan).
      Dupa-amiaza este programat primul articol cu o recenzie despre prima carte dintr-o serie.

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,988 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: