Lancôme Idôle

Lancôme Idôle – un alt parfum în wishlist

Lancôme Idôle – un alt parfum în wishlist

Da, știu ce o să ziceți. Mai mult ca sigur o să gândiți că am devenit obsedată de parfumuri. Nu ar fi prea departe de adevăr. Lăsând totuși gluma la o parte, recunosc că de ceva timp, de când mă uit aproape zilnic pe Notino ca să văd ce oferte bune mai apar, am devenit mai informată în ce privește parfumurile și, cum poate e normal, și mai interesată de ele.

Și, tot cum era  normal, am devenit mai interesată de parfumurile de la firme celebre, cunoscute ca producătoare de parfumuri bune, de marcă. Parfumuri de la nume mari precum Yves Saint Laurent, Paco Rabanne sau Lancôme sunt deja pe lista mea și se tot adaugă.Lancôme Idôle

Recunosc că visez și la mai mult de atat. Cum ar fi parfumurile de la Dior care sunt ceva mai scumpe dar care miros absolut divin. Însă bugetul mă face să cobor cu picioarele pe Pământ și deocamdată rămân doar un vis.

Însă un parfum cum e Olympéa de la Paco Rabanne despre care v-am spus eu mai multe aici, deja mi l-am luat. Prefer variantele de 25 sau 30 de ml și să am mai mutle parfumuri. Da, costă ceva mai mult o variantă în cantitate mai mică dar măcar îmi fac și eu o plăcere nevinovată, aceea de a avea o colecție de parfumuri. La asta visez….

Lancôme Idôle este ultimul parfum de la Lancôme pe care l-am trecut pe lista. L-am mirosit luna trecută și de atunci tot visez la el. Am fost doar la un click distanță să-l comand zilele trecute. Am oscilat însă și am comandat un Olympéa mic, la 30 ml doar pentru că era în ofertă. 

Așa că apa de parfum Lancôme Idôle a rămas în wishlis-ul pe care mi l-am făcut chiar pe Notino. Ce să mă mai complic cu alte gen de liste? Dau o inimioare produselor care îmi plac și mi le transfer în wishlist la ei după care tot jonglez cu ele mutându-le de acolo în coșul de cumpărături. Și invers, uneori.

Dar să revin la subiectul articolului, adică la parfum. Lancôme Idôle este un parfum floral cu note chypre, conceput pentru femeile care doresc să se simtă cât mai sigure pe sine și cât mai feminine. Flaconul unic, ultra subțire, încape confortabil în palmă și poate fi luat foarte ușor peste tot. Cum să-ți vină să te desparți de așa un parfum, nu?

Compoziția parfumului  aduce la un loc adieri înviorătoare de bergamotă, îndulcită de savoarea perelor suculente. Notele din inimă sunt un buchet de esențe rafinate, o combinație de trandafiri turcești, trandafiri de mai și flori de iasomie indiană grandiflorum  iar notele de bază sunt alcătuite din lemn de cedru, vanilie și frunze de paciuli. Sună tare bine, nu-i așa?

Parfumul are în spatele lui și o poveste. Se spune că Lancôme Idôle a fost creat pentru a reflecta eleganța sofisticată a feminității autentice, un rol cheie în această compoziție jucându-l combinația esențelor de trandafir.

Este știut că trandafirii, prin natura lor reprezintă expresia florală a unei femei așa că nu e de mirare că se regăsesc în formula aceste parfum diafan și seducător. Pe de altă parte, flaconul extrem de subțire exprimă infinitele posibilități de care dispun femeile ilustrând astfel foarte bine că simplitatea este o forță.

Voi ați avut ocazia să mirosiți parfumul Lancôme Idôle? V-a plăcut? Cum vi se pare compoziția parfumului?

2 comentarii publicate

  1. avand in vedere ca iubesc La Vie est Belle si ca ador reclama la Idole, simt ca acest parfum o sa imi placa. Momentan nu am finante pentru el, dar voi lua o mostra si, daca e ce trebuie, ii zic Mosului sa mi-l aduca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.