Lansare de carte a autoarei O. G. Arion – “Te voi gasi”

Unde o puteti intalni pe O. G. Arion?

Povesteam ieri despre primul volum al seriei “Nemuritor” intitulat “Ultimul viking” scris de autoarea O. G. Arion (Oana Arion).

Pentru cei care au citit deja acest volum sau intentioneaza sa il citeasca, va invit sa vizitati blogul autoarei. Acolo puteti urmari postarile referitoare la cartile publicate si viitoare, respectiv interviurile acordate. Click aici.

Ce urmeaza pe termen scurt?

Astazi va aduc in prim plan faptul ca mai e putin pana la lansarea oficiala a celui de-al doilea volum – “Te voi gasi“. Aceasta carte aduce in prim plan alte fapturi mitologice, de data aceasta din Irlanda. La finalul volumului, veti gasi si informatiile pe care s-a bazat autoarea pentru a crea povestea.

13987751_592826804233628_1856413457_o

Oricine poate participa la acest eveniment. Intrarea este libera, dar ar fi frumos si elegant sa anuntati acest lucru pe pagina evenimentului. Click aici.

Cateva cuvinte despre O. G. Arion

Sunt convinsa ca multi dintre voi doresc sa o intalneasca pe autoare si sa ii puna intrebari, sa ii ceara autograf asa ca acest eveniment deschis este prilejul ideal.

O. G. Arion se va bucura sa va cunoasca si sa va raspunda la intrebari.

Va spun cateva cuvinte despre Oana Arion, dar va promit ca urmeaza un interviu cu autoarea din care veti afla mult mai multe lucruri.

Oana este o persoana deschisa, comunicativa, cu un umor fin ce poate fi regasit (din punctul meu de vedere) si in personajul Victoria din primul volum al seriei.

Ca autoare, da dovada de mult talent si, daca primul volum este o dovada, pot sustine ca exista destul de multe ore de documentare in spatele fiecarei informatii furnizate in cartile seriei “Nemuritor”.

Cartile scrise de O. G. Arion reprezinta o lectura usoara ce aduce un plus de amuzament dincolo de actiunile politiste impregnate de fapturi fantastice si mitologice.

Sper sa ne intalnim la lansarea celui de-al doilea volum si sa ne cunoastem.

Despre Antoaneta 583 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. Interviu O. G. ARION - Drumul vietii
  2. Interviu O. G. ARION · Drumul Vietii

Tu ce parere ai?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: