Ludotech! Ce este și unde găsim în București?

Precizez de la început că nu este un advertorial. Așa cum știți, îmi place să ajut din când în când dacă consider că un proiect merită susținut. Astăzi vreau să vă povestesc despre un proiect care mi-a atras atenția – Ludotech. Concret, vorbim despre o colecție de jucarii și jocuri.

 

LUDOTÉCĂ s. f. 1. colecție de jucării și jocuri. ◊ bibliotecă de jocuri electronice. 2. instituție care pune jocuri la dispoziția copiilor. (< fr. ludothèque)

(definitie online)

Cui se adresează Ludotech?

Prin definiție, o ludotecă se adresează copiilor. Ludotech oferă spații cu jocuri, jucării și cărți pentru copii cu vârste cuprinse între 2-5 ani, de la 6 ani în sus, sală de lectură și jocuri pentru părinți.

De asemenea, există și spații ce pot fi utilizate pentru ateliere, seminarii și orice alt tip de întâlniri.

Unde se găsește Ludotech?

În apropiere de hotelul Horoscop (Piața Unirii), pe Calea Șerban Vodă nr.22-24, este amplasat acest centru. Îl puteți vizita în cursul săptămânii, de marți până duminică, între orele 12.30-19.00.

(imagine Ludotech)

Ce puteți găsi acolo, diferit de alte ludoteci?

Aici este partea care îmi place mult: multe resurse educaționale realizate de mamele care fac parte din comunitatea WAHM (Work at Home Moms – mame care lucreaza de acasa).

În afară de jocuri, jucării și cărțile clasice, centrul oferă și resurse educaționale realizate în funcție de ceea ce doresc mamele pentru educația și dezvoltarea celor mici. De la Lada cu nisip care demonstrează în mod argumentat principii de bază de topografie, hidrologie, dar și posibilitatea de a crea propriile peisaje.

(imagine Ludotech)

Pentru alte videoclipuri în care sunt prezentate jocuri menite să dezvolte inteligența celor mici, click aici.

 

În fiecare săptămână, centrul educativ oferă demonstrații și ateliere practice pentru copii de vârste diferite. Așa că este mai bine să luați legatură cu ei pentru a afla programul săptămânal. Pentru detalii și alte informații, puteți să îi contactați pe pagina Ludotech de pe facebook.

 

 

Despre Antoaneta 583 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

21 de comentarii publicate

  1. Foarte tare acest joc la lada cu nisip, mai ca as vrea si eu sa framant relieful unei noi planete care sa fie numai a mea. Imi place modul in care este transformata o mana de pamant cu ajutorul tehnologiei.

  2. Când mai ajung prin București am să-mi amintesc de acest loc și voi savura o cafea acolo în timp ce voi lucra la un proiect neterminat la timp 🙂
    Chiar imi doream un astfel de loc pentru intalniri mai de serviciu sau pentru a avea un pic de liniste in finalizarea unor proiecte.

  3. O locatie unde ar trebui sa mearga cat mai multi parinti cu copii lor doar ca nu sunt promovate si sunt convinsa ca marea majoritate nu stiu despre existenta lui si a altora asemanatoare daca mai exista.

    • Da, din pacate, nu exista. Pretul nu mi se pare mare deloc comparativ cu atelierele din Bucuresti asa ca poate vor avea mai multi copii parte de o vara interesanta daca parintii lor vor descoperi acest centru educational.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.