machiaj de halloween

Machiaj de Halloween cu produse accesibile ca preț

Mai sunt doar câteva zile până la sărbătoarea de Halloween. Cu siguranță ai deja o idee unde vei petrece seara sau cu ce te vei îmbrăca. Ți-ai ales costumul tematic dar mai ai nevoie și de un machiaj de Halloween. Doar un costum nu e suficient pentru a te întruchipa personajul preferat.

Așa că va trebui să te și machiezi chiar dacă nu vei putea s-o faci precum un make-up profesionist. Însă nu-i problemă, cu câteva produse de machiaj accesibile ca și preț poți să-ți faci un machiaj cât de cât potrivit. Asta în cazul în care nu ți-ai pus în cap să întruchipezi cine știe ce personaj greu de imitat.

machiaj de halloween

La urma urmei, dacă-ți vei face un machiaj potrivit nici de cine știe ce costum nu ai nevoie dacă acesta este destul de sugestiv. La drept vorbind sărbătoarea de Halloween nu e decât o singură dată pe an, o singură zi așa că nu se justifică cumva o investiție prea mare în transformările pe care le vei face pentru a serba această zi.

Mie una machiajul mi se pare o soluție destul de bună, ieftină și la îndemână și mai degrabă aș cumpăra niște produse de machiaj pe care aș putea să le folosesc și în restul anului decât să investesc într-o vestimetație de Halloween.

Probabil te vei întreba, pe bună dreptate, cum poți face asta și ce produse accesibile ca și preț să folosești. Îți voi da eu o mână de ajutor sugerându-ți câteva produse pe care le-am descoperit pe Notino unde am văzut că acum au o categoria special dedicată machiajului de Halloween. Am fost curioasă și am răsfoit categoria respectivă și așa mi-a venit ideea acestui articol.

Iată la ce m-am gândit, ce produse ieftine am găsit pe site și care consider eu că s-ar potrivi și chiar nu ar trebui să lipsească din trusa de machiaj pentru Halloween: rujul, paleta de farduri și vopseaua de păr.

Rujul poate fi unul închis la culoare, mai exact unul aproape de negru, cum este cel de la Makeup Revolution, culoarea ”Vamp” care costa doar 7 lei! Evident că poți alege și unul de altă culoare sau ceva mai scump ori un ruj roșu lichid care să dea impresia de sânge care curge dintr-o rană.

Fardurile nu trebuie nici ele să-ți lipsească din trusa de make up pentru Halloween. Cum altfel ai putea contura fața și scoate în evidență ochii? Și aici ai de unde alege și cred că o bună soluție, dacă ne raportăm la  un buget mic ar fi să cumperi o paletă de farduri în culori mai închise. O poți folosi și pe parcursul anului la un machiaj de tip ”cat eye”.

makeup revolution paleta fard

Ideal ar fi să ai și un tuș sau un creion pentru conturul ochilor dar, daca ai deja niște pensule bune de machiaj, cu fardurile închise din paleta de farduri poți face un machiaj drăgut pentru Halloween. Ce zici? Am dreptate?

În ce privește culoarea de păr, ai și aici o soluție la îndemână fără a trebui să renunți definitiv la culoarea naturală sau cea în care ești vopsită. Poți colora părul doar pentru o singură zi folosind produse de colorare temporară a părului cum sunt cele de la L’Oreal Paris. Un spray (Colorista Spray) sau o vopsea de păr temporară (Colorista Washout) sunt alegerile perfecte în acest caz.

par colorat halloween

Cum ți se par ideile mele? S-ar potrivi cu planurile tale pentru machiajul de Halloween?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.