mama și copilul

Mama și copilul. O nouă categorie la Notino

Cred că te-ai obișnuit deja cu faptul că-mi place să te țin la curent cu ce mai e nou pe net din ce aflu eu, evident. Ei bine, deși de obicei îți spun noutățile din zona literară, astăzi vreau să-ți vorbesc nu despre o nouă apariție editorială ci despre o nou înființată categorie pe site-ul celor de la Notino.

Eu comand de produse de la ei și de multe ori ți-am povestit despre parfumurile pe care le comand de acolo dar și despre aste produse care mi-au făcut cu ochiul. Deși este un magazin online cunoscut pentru produsele de parfumerie sau cosmetice, pe site mai exista și categoria Drogherie iar de luna aceasta am văzut că au creat o nouă categorie intitulată Mama și Copilul.

mama și copilul

Iată ce fel de produse vei găsi aici: produse pentru îngrijire în perioada de sarcină și după naștere, produse pentru îngrijirea pielii copilului,  pentru somnul copiilor sau și pentru alimentarea acestora.

Mi se pare o super idee că au făcut și o astfel de categorie. În felul acesta proaspetele mămici vor găsi la un loc atât produse sa le zicem obisnuite pentru orice femeie cum ar fi un parfum renumit de firm dar și produse speciale pentru perioada prin care trec, fie ea de sarcină, fie postnatală.

Nici cei mici nu sunt uitați. Există mai multe subcategorii și deci mai multe feluri de produse atât destinate celor foarte mici, bebelușilor cât și copiilor ceva mai mari. Pentru bebeluși poți găsi chiar și jucării pentru dentiție, zornăitoare, jucării pentru adormit bebelușii sau biberoane.

Însă găsești și produse pentru copii ceva mai mari cum ar fi de exmplu parfumuri, geluri de duș, perii pentru păr etc. Dacă îți faci cumpărături pe Notino sigur știi de faptul că produsele le poți găsi și în funcție de brandul respectiv.

Ei bine, am descoperit un brand pe care vreau sa ți-l recomand în cazul în care ai copii ceva mai mari. Este vorba despre brandul Air Val care are produse de parfumerie și îngrijirea corpului pentru copii ceva mai mărișori, adică nu pentru bebeluși.

Eu am cumpărat deja pentru nepoata mea un LOL gel de duș pentru copii pe care l-am găsit la prețul de doar 19 lei. Știu că nepoatei mele îi plac, păpușile LOL. E o modă acum cu aceste păpuși, un trend printre fetițele de 5-8 ani. Ea are deja câteva păpuși din această colecție și sunt sigură că o să-i placă și un gel de duș care să aibă imprimat pe recipient o poză cu o păpușă de acest gen.

Dar să știi că sunt produse astfel branduite și pentru băieți sau fetițe ceva mai mari, produse cu poza Elsei din ”Regatul de gheață”, de exemplu. Am mai văzut și ape de toaletă pentru copii cu poza personajelor din filmul de desene animate ”Eroi în pijama” sau cu ”Spiderman”, Minioni sau păpușa Barbie.

Dar mai bine răsfoiești tu singură această categorie nouă ”Mama și copilul” de pe site-ul celor de la Notino și în felul acesta poți să descoperi singură cam ce produs ai vrea să comanzi. Mie mi se pare o idee foarte bună faptul că au făcut o astfel de categorie pentru că, de sărbători, cel puțin știu că nu mai am de alergat prin alte magazine ca să iau ceva pentru copii familiei. Răsfoiesc categoria acesta, pun în coș și fac comanda. Simplu și rapid, fără bătăi de cap.

Tu ce părere ai, este o astfel de categorie utilă sau nu?

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.