Marea carte a experimentelor

Cealalta carte pentru mami 😀 este „Marea carte a experimentelor” de la Julia este un periplu prin amintirile din scoala generala (mai putin din liceu pentru ca am fost la sectia de bilingv si partea cu experimentele era limitata la 1 ora / saptamana): mi-am readus aminte cum se obtine curent electric, cum se electrizeaza unele obiecte, cum le poti face sa zboare, cum functioneaza un periscop….ohoho!!! Am zis bine ca e pentru mine 😀 : tot copil sunt si eu! Acum sper sa am timp sa si fac macar o parte din aceste grozave experimente pentru ca ma bucur enorm ca am cumparat-o si ca am ocazia sa le arat celor mici cum obtii acasa cele mai grozave inventii din lume :))

Despre Antoaneta 2264 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

3 comentarii publicate

  1. M-am uitat pe site-ul Juliei…si am vrut să comand un joc ca ăsta, dar nu mai are în stoc 🙁 Stii poate un magazin online unde pot găsi? Zilele astea îți spun exact când poți trimite si cumpărăturile 😀

  2. Ce super imi pare cartea asta, cred ca e o carte ce ar trebui sa ii ghideze si pe dascali, avand in vedere ca copiii invata mult mai usor in joaca si retin mult mai repede. Felicitari de achizitie si la cat mai multe experimente nepericuloase :).

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,698 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: