mașina mult visată bmw tourer

Mașina mult visată e în sfârșit a mea

Mașina mult visată e în sfârșit a mea

Încă de pe vremea când eram elev de liceu am apreciat foarte mult automobilele BMW. Pe vremea aceea nu prea auzeai despre mașini germane iar de văzut una nici atât. Doar la București, pe litoral sau în vreo excursie puteai să mai vezi câte o mașină „adevărată”, prilej cu care ne adunam în jurul ei toți colegii și începeam comentariile, dar și visele.

După revoluție au apărut și la noi tot ceea ce până atunci ne lipsise, iar printre acestea și automobilele de toate mărcile. În vremea aceea am asistat la o discuție între o tânără doamnă, care era la început de carieră în afacerile din lumea modei și care între timp a și ajuns foarte cunoscută în domeniu și o altă persoană cunoscută ei.volan masina bmw

Cunoștința ei se lăuda cu noul BMW tocmai cumpărat, dar mai ales cu condițiile foarte avantajoase care-i fuseseră oferite de dealer, ceea ce o și determinaseră să aleagă BMW-ul în detrimentul altei mărci germane.

Multe alte informații venite accidental sau după cercetări amănunțite pe internet, au sădit în mintea mea ideea că BMW este o marcă de lux de o excepțională calitate, care poate să ofere posesorului unui automobil satisfacții deosebite.

Cum afacerile mi-au mers destul de bine în ultima vreme, mă gândesc foarte serios să-mi schimb mașina cu una nou-nouță. Mi-am ales și modelul, ca să vedeți cât sunt de decis să fac acest pas. Și nu orice model, nu de la orice firmă.

Mașina mult visată e un BMW

Mă visez posesorul unui BMW Seria 2 Gran Tourer 216i. Are un motor pe benzină de 1499 cmc, foarte economic (consum mediu de sub 6 litri la suta de kilometri), la o putere de 109 CP. Poate unora o să li se pară puțini cei 109 cai, dar nu este deloc așa și o să explic de ce pe parcursul articolului.mașina mult visată bmw tourer

Oricum, văzând frumusețea asta de mașină sunt decis să „bag” pe ea DOAR piese de BMW de la eXclusiv OEM, pentru că așa procedează cei ce țin la mașina lor. Sunt sigur însă că nu o să am prea mare nevoie de piese BMW originale pentru așa o mașină și mai ales nu acum când e nouă dar mai târziu vor face diferența.

Să vă explic și de ce am ales această mașină pe care nu o aleg prea mulți. Eu sunt un tată de familie chibzuit, la fel ca soția. Banii îi drămuim cu grijă și cumpărăm doar lucrurile absolut necesare, dar de bună calitate. Ne place să călătorim, așa încât ieșim când timpul ne permite. Vara desigur plecăm în concediu mai departe de casă.

Ne place de asemenea când mergem undeva să o facem împreună cu prietenii. Iar BMW Seria 2 Gran Tourer 216i este perfect pentru așa ceva deoarece are 7 locuri!

Deși are dimensiuni absolut decente, are în spate și al treilea rând de scaune, unde pot sta foarte bine doi copii. Așadar vom putea călători de acum încolo împreună cu familia prietenă: noi suntem trei, ei sunt tot trei, deci ne vom face împreună concediul călătorind cu o singură mașină. E și mai economic așa, dar și mai vesel!

La un BMW ai nevoie și de piese originale BMW

Unii cârcotași vor spune că dacă o să folosesc în spate pe al treilea rând un scaun sau chiar două, voi avea mult mai puțin loc pentru bagaje. E corect, dar cum eu voi folosi DOAR piese originale BMW , tot de la Exclusiv OEM voi alege și accesorii originale BMW, adică sistemul de prins pe plafon o minune de portbagaj, frumos și trainic și astfel problema bagajelor pentru concediu e rezolvată.

Alți cârcotași se vor lega de puterea motorului, dar eu le voi spune că cei 109 cai sunt arhisuficienți, mai ales că eu am un stil de condus elegant, economic și sigur. Cei care au mașini cu puteri mult mai mari plătesc foarte mult pentru asta și oricum nu ajung să folosească întreaga putere a motorului decât foarte rar sau deloc. Iar motorul meu cu ulei original BMW va funcționa perfect și mă va duce unde vreau fără bătăi de cap.

bmw seria2 gran tourer

În fine, alți cârcotași vor spune că un tată responsabil și mai ales chibzuit ar fi cumpărat o mașină mai mare, chiar cu nouă locuri, la banii ăștia. Serios? Cu 30000 de euro ce mașină mai bună, mai bine dotată și mai „nobilă”, puteai să cumperi?

Apoi nu vreau un „autobuz” cu nouă locuri. Când nu merg cu prietenii în concediu, mașina aceasta este ca un station-wagon (break) obișnuit. Este o mașină foarte versatilă, economică și la un preț mai mult decât decent. Apoi e totuși un BMW care arată bestial! Mie mi-a plăcut enorm!

Piesele auto exlusiv OEM garanția securității pe șosea

Iar faptul că acum există și la noi în țară primul magazin offline de piese auto eXclusiv OEM pentru BMW și Mini, care îți dă posibilitatea și de a comanda și online piese originale BMW, decizia mea a fost și mai ușor de luat.

Nu îmi este teamă de eventualele defecțiuni, puțin probabile, totuși, ținând cont de marca mașinii. Ulei, jante, roți, bujii, discuri de frână, accesorii diferite având sigla BMW și orice altă piesă defectă, de toate pot face rost foarte simplu și rapid, comandându-le de la eXclusiv Oem.

exclusiv OEM

Având la dispoziție și piese originale BMW, viața mea, cât și a familiei mele nu va fi în pericol nicio secundă, acestea fiind de o calitate excepțională, ca și mașina de altfel. Piesele originale respectă întotdeauna un standard înalt de calitate impus de producător!

Abia aștept să vină ziua în care pot exclama „mașina mult visată e în sfârșit a mea!”. Să conduci o astfel de mașină cred că e visul oricărui bărbat familist. Am dreptate?

*** Acest articol a fost scris pentru proba 7 din cadrul competiției SuperBlog 2018 ***

sursa foto promotor.ro si unsplash.com

4 comentarii publicate

  1. Nu te poate contrazice nimeni la capitolul siguranta. BMW-urile sunt masini super bune. Si sotul meu ar fi vrut un BMW, dar mie tocmai de asta mi-a fost frica, de pretul pentru piesele originale pentru un astfel de brand. Poate, pana la pensie, isi ia si el una!

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Proba 7. Tu cum îți îngrijești mașina?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.