Mesaj de la Asociatia „Parinti Clujeni”

In seara aceasta am primit un mail de la Cristina Grigore – reprezentantul asociatiei Parinti Clujeni. In prima instanta,am vrut sa selectez cateva idei.Pe urma mi-am dat seama ca doar mesajul intreg reda ….totul!

” Buna,

Sunt www.parinticlujeni.ro si mi-am propus sa te implic -sa facem BINELE sa se vada si sa se auda. Vreau ca BINELE sa devina contagios si mai vreau ca, prin implicarea noastra si mai ales a TA (Parinte, copil, bunic, unchi, matusa, nepot, angajat, angajator, director, sofer, medic, secretara, manipulant marfa, inginer, ministru, primar, profesor etc) sa schimbam in BINE locul in care traim: poate fi Cluj, Oradea, Bucuresti, Blaj, Targu Ocna, Neamt, Iasi, Caracal sau chiar Halmeu; vreau sa-ti doresti ca LOCUL in care traisti tu acum sa fie locul unui trai decent pentru copiii copiilor tai si sa fii mandru de asta.

Nu-mi spune ca NU SE POATE …ca traim in Romania…ca suntem prea mici, prea putini si nesemnificativi,…ar insemna sa accept sa spulber VISUL COPIILOR CARE NU ZAMBESC NICIODATA, al copiilor de la Spitalul de Copii Cluj, al micutilor suferinzi care ma asteapta sa le spun …ca binele a devenit contagios si ca, oriunde te-ai afla, tu mesager al BINELUI m-ai ajutat ca Visul copiiilor care nu zambec niciodata a devenit realitate –adica am achizitionat cele 2 aparate pentru sectia de Chirurgie pediatrica (o masa chirurgicala Schultz si o lampa scialitica cu 2 brate Brandon= 245000 lei).

De asta, te rog sa ma ajuti –eu acum sunt prea mic, prea nepuntiincios, prea slab, prea sarac, prea singur sa fac BINELE de unul singur-iar tu care esti VOI cu 1,5, 10, 50, 500 sau 5000 putem sa schimbam ceva, povesta cu final tragic, poate fi povestea cu final fericit, pentru ca TIE TI-A PASAT, TE-AI IMPLICAT si din putinul sau mai multul tau ai facut binele sa se vada si sa se auda; fara sa astepti medalii, mariri de salariu, masini, vacante, excursii, ci ai asteptat un Zambet de copil al copiilor care nu zambesc niciodata. Si ti-a fost suficient si te-ai bucurat si ai avut incredere ca SE POATE SCHIMBA CEVA, ca suntem mai multi, mai altruisti, mai umani, mai darnici si mai implicati.

Stiu ca te intrebi De ce si cand se poate ?

SE POATE atunci cand oamenii CRED ca SE POATE, cand din multul sau putinul lor ajuta la schimbare, cand binele nevazut, devine si vazut si auzit, cand NE PASA de locul in care traim si vrem ca acesta sa fie LOCUL unde copiii, nepotii, fratii, surorile, urmasii nostri vrem sa traiasca decent. Pana nu se intampla asta, suntem niste spectatori tristi, care ne supravietuim zilnic. Am invatat de la copii, care sunt si beneficiarii Zambet de Copil,ca TREBUIE sa VISAM si mai ales ca: VISUL nostru trebuie sa devina REALITATE si peste 10, 20, 50 ani ni se va parea noua si urmasilor nostri, un efort care a meritat, care nu ne-a adus, o stea pe bulevardul vedetelor, ci ne-a adus SPERANTA si BUCURIA de a face BINE; am redat zambetul pe fata copiilor care nu zambesc niciodata.

Ajuta-ma sa redam impreuna bucuria si zambetul firesc al copiilor aflati in Spitalul de Copii Cluj, care NU zambesc niciodata.Ajuta-ma sa facem binele sa se vada si sa devina contagios.

Cum te poti implica?

  1. Poti sustine Echipa Parinti Clujeni la Maratonul Clujului- 22 aprilie formata din :

4 maratonisti:

Doru MIRCEA,

Emanuel NECHITA

Ramona TOMA

Adrian TOMA

2 semimaratonisti:

Luminita DECEAN

Cristian DECEAN si

1 stafeta 4×10,55km:

Doru ASAULEAC,

Bogdan ASAULEAC,

Gabriel MOLDOVAN

Adrian PAVEL care vor alerga 252 km;poti dona o suma fixa/cursa sau suma fixa x numar de kilometri in contul nostru

RO 07 INGB 0000999902391059, ING BANK cu mesajul: “Zambet de copil”.

  1. Poti fi ambasadorul nostru si POTI propune cauza noastra “Zambet de copil : familiei, prietenilor, cunoscutilor , angajatorilor sau altor agenti economici, astfel incat, binele sa devina contagios.

Vrei sa stii cum zambesc copiii din Spitalul de Copii?

In numele copiilor care nu zambesc niciodata, iti multumesc

Parinti Clujeni”

Despre Antoaneta 2267 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 1,724 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: