Monopoly pentru copii

Regulile le cunoastem toti: jucatorii au ocazia sa invete sa cumpere/vanda proprietati si sa negocieze cu alti jucatori/banca. Avantaje: invata sa socoteasca, sa gandeasca strategic si sa negocieze 😉

Cand am fost in vacanta, am gasit la Rasnov acest joc Monopoly cu 20 ron si l-am cumparat special pentru Daria nestiind ca va dori si Andrei sa joace 😀 Avem un joc,dar este pentru adulti si ma gandeam ca voi gasi aici cine stie ce diferit. Nu e nimic diferit,avantajul este ca in acest joc este vorba de cartiere din Bucuresti si cei mici au ocazia sa invete despre valoarea proprietatilor din Capitala.

Astazi au avut amandoi chef sa joace (pana acum,doar deschidea Daria jocul si se juca cu cartonasele Disney care sunt inauntru,sau da cu zarul, dar nu explicasem regulile). Am inceput sa jucam (eu eram banca 😉 ). Nu stiu in ce masura a inteles Andrei sau a fost instinctul, dar a reusit sa cumpere cand trebuia si sa refuze sa cumpere in anumite situatii asa ca rapid el a ajuns sa aibe cartiere si case pe cartiere, in timp ce Daria s-a incapatanat sa cumpere utilitatile doar si 2 proprietati, a ipotecat 2 proprietati si era datoare la Andrei in permanenta cand trecea peste proprietatile lui.

Pana la urma am incheiat jocul pentru ca Daria s-a suparat si a inceput sa planga,iar Andrei s-a suparat ca era Daria suparata si trista si nu mai vroia sa joace pentru ca ii lua bani surorii lui 😀 (daca era invers nu cred ca Daria ar fi renuntat 😉 ).

Voi jucati monopoly?

Despre Antoaneta 2267 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

9 comentarii publicate

  1. Nu ne jucam Monoply pentru ca mie mi se pare ca e un joc foarte plictisitor(din punctul meu de vedere).Avem unul in varianta Disney dar nu l-am desfacut inca….poate ii dau o sansa zilele astea!

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. Zile speciale inainte de 1 iunie – saptamana copilului « pitici dar voinici
  2. In vizita la Muzeul Cailor Ferate « pitici dar voinici

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,702 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: