Ne organizăm din timp pentru a cumpăra cadouri pentru cei dragi? (1)

Ne organizăm din timp pentru a cumpăra cadouri pentru cei dragi?

În urmă cu câțiva ani, am trecut printr-o perioadă neagră. Nu vă pot spune decât că am reușit să le ofer celor mici cadouri de sărbători și de zilele lor de naștere doar pentru că m-am organizat din timp, cumpărând din luna august, câte un pic, câte un pic diverse lucruri sau adunând bani.  Nu glumesc. A fost o perioadă extrem de dificilă pentru noi, dar am trecut peste ea, din fericire.

Din experiență am învățat

Ideea e că mi-a rămas în minte acea experiență (clar, m-a marcat enorm) și, fără să vreau, cum începe toamna mă apuc să adun cadouri precum o furnicuță adună hrană pentru iarnă. Anul acesta, am multe cadouri de luat pentru că familia e numeroasă așa că încerc să mă organizez din timp. Pentru mama și soacra mea vreau să cumpăr genți ori portofele. Recunosc faptul că am de unde alege, fie de la firma unde sunt reprezentant (deși acolo ar vedea prețurile și nu aș vrea să se apuce să facă vreun calcul trăznit), fie de pe un site de specialitate. Uneori mă întreb ce ne-am face dacă nu ar exista internet? Serios! Gândiți-vă ce simplu e să dați căutare pe google după cuvinte cheie simple, banale de genul posete ieftine sau genti ieftine ori geanta de umar dama . Cine caută, găsește, nu? Așa și eu! Pentru ele două, aș alege ceva simplu, elegant, dar încăpător 😉

Eu merg pe principiul că e mai bine să cumperi ceva de calitate (și eventual mai scump) decât să cumperi ceva ieftin care se rupe rapid. Știți vorba aceea….sunt prea sărac pentru a cheltui bani pe lucruri ieftine. În urmă cu mulți ani, m-am zgârcit și am cumpărat o fustă mai ieftină, făcând practic un compromis pentru că, în realitate, îmi doream altceva. Cât dai, atâta face. Cam așa mi s-a întâmplat și mie. După o lună, am cumpărat alta pentru că fusta aceea s-a înscămat. Mi-am învățat lecția așa că acum știți de ce prefer ceva de calitate, recomandat de alte persoane, decât un lucru ieftin care se strică rapid.

Să vă spun un secret?

Anul trecut mi-am cumpărat genți ca nebuna. Anul acesta am zis că mă abțin. Dar nu știu dacă rezist pentru că genți ieftine și de calitate nu găsești așa de ușor, iar genți de umar dama nici atât. Am promis că nu îmi iau genți, dar nu am zis nimic despre….rucsac! Mda..altă nebunie de-a mea. Știu! Am deja un rucsac gri care îmi place enorm. Am comandat două (unul albastru și unul negru cu stele), dar mai e unul care îmi face cu ochiul.

Nu știu dacă rezist tentației. Voi ați rezista?

Voi cumpărați de pe site-uri online? De unde? De ce da? De ce nu?

(rubrica aceasta va continua zilele următoare pentru că am multe de povestit despre ce plănuiesc să cumpăr pentru aceste sărbători 😉 )

Despre Antoaneta 590 de articole

Imi place sa scriu, sa citesc.
Invat sa ma bucur de viata.

5 comentarii publicate

  1. Nu sunt neaparat pro varianta cu genti ieftine, dar recunosc uneori fac si alegere asta daca imi place modelul. Mi se pare ca nu sunt prea calitative, dar am intalnit problema aceasta si la gentile scumpe, asa ca nu stiu daca se meria sa ma mai ghidez dupa preturi

  2. Nu prea cumpar de pe site-uri decat daca pot plati la primirea coletului. De pe Adona un vazut un rucsac care ma face sa dau comanda. Il ador pur si simplu.

Parerea ta/Your opinion

Translate into your language »
Page generated in 0,663 seconds. Stats plugin by www.blog.ca
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: