Ne organizăm din timp pentru a cumpăra cadouri pentru cei dragi? (2)

Ne organizăm din timp pentru a cumpăra cadouri pentru cei dragi?

 

Deja știți cum e când sunt eu în formă, nu? Ei bine, în acest articol vă povestesc despre o pasiune comună de-a mea și de-a Dariei. Știu că citește blogul așa că voi scrie doar în termeni….generali! 😉

De câteva luni, domnișoara mea dragă a prins gustul de a schimba cerceii zilnic. La început, purta o pereche timp de câteva săptămâni. Acum nu! De când a ajuns la concluzia că are destui cercei care se asortează aproape la tot ce are în dulap…își alege cu mare grijă hainele și accesoriile (deocamdată doar cercei pentru că nu are răbdare cu brățări, inele ori lănțișoare). Acum…să vă mai spun că asortează până și ciorapii ?!? 🙂 ))))

Ce avem?

Revenind la ce vroiam să vă spun. După nebunia cu gențile (parcă v-am spus că nu mi-am luat doar eu genți multe, iarna trecută, ci și-a luat și ea vreo 5!), acum avem altceva în comun: cerceii! Eu am doar 5-6 perechi. Ea are mai bine de 20 de perechi! Fără glumă! Și mai vrea! Dar mai vreau și eu! În toamna aceasta ne facem de cap 😉

Eu prefer cerceii lungi așa că am mai multe modele de acest gen. Este adevărat că am și cercei clasici, eleganți, din aur. Unii sunt casual, alții sunt eleganți, special pentru a fi purtați la ținute de seară. Cum nu prea ies, vă dați seama că nu am purtat prea des acei cercei. Poate din cauza asta am decis să investesc mai mult în cercei obișnuiți/casual.

Să vă spun un mic secret? La o lună după ce m-am angajat, eram un pic teribilistă. Na…așa e când ești tânăr, absolvent de facultate…ai impresia că lumea ți se așterne la picioare și abia așteaptă să fie culeși laurii 😛 Ideea e că am făcut o nebunie. NU, nu tatuaj! Despre acela am povestit deja că ÎNCĂ nu s-a întâmplat, dar că urmează! Mi-am făcut 4 găuri în urechea dreaptă. Era super fain să pun cercei tip bobițe (aranjate în ordinea mărimii) de-a lungul urechii. Mi-a plăcut enorm să port acei cercei. Acum…după atâția ani în care nu am mai purtat cercei, acele găuri s-au închis. Regret mult că nu am mai acordat atenție, dar mi-am propus să refac găurile și să port mai multe tipuri de cercei 😀

Ce vrem noi? 😉

Gata! Am terminat cu secretul! Acum trec la problema curentă, urgentă, rapid și ușor de rezolvat. De data aceasta, vorbesc despre cercei argint. Eu vreau cercei lungi (am observat că îmi stă foarte bine cu astfel de modele):

(cercei argint – imagine preluată de pe site-ul Ioana Preda)

Ce ziceți? Sunt tocmai potriviți pentru toamnă, nu? 😉

Daria și dorește ceva micuț, roz. Ceva de acest gen.

(cercei – imagine preluată de pe site-ul Ioana Preda)

Sunt multe modele care îmi plac, dar acestea mi s-au atras atenția cel mai mult.

Voi ce fel de cercei preferați? Ce modele?

Despre Antoaneta 583 de articole
Imi place sa scriu, sa citesc. Invat sa ma bucur de viata.

8 comentarii publicate

  1. Nu prea ma dau in vant dupa bijuterii. Imi plac cele discrete in special sau deloc. :)) Intre aur si argint, aleg argintul. Si mie imi plac cerceii lungi. Dar chiar daca prefer cerceii discreti, am avut o perioada cand imi placeau si cei mai “vizibili” si in diverse forme. Asa ca am cateva perechi pe care le port in functie de starea pe care o am si in special vara. Din pacate am pierdut un cercel foarte fain in forma de flluture si asa rau mi-a parut. 🙁 Dar am rezolvat facandu-l pe celalalt pandantiv. Dar parca nu e acelasi lucru. Oricum la cat sunt de nebuna sunt in stare sa imi pun fluturele la o ureche si la cealalta o floricica. Agatatoarea o mai am. Doar sa prind inelusul de ea… :)))

  2. Cercei lungi sa fie ca si mie imi plac tot asa, cat mai mari…. lungi si lati, rotunzi sau patrati … nu conteaza, mari sa fie :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.